Harry-Meghan Markle: Η πρώτη ανάρτηση μετά την παραίτησή τους

Τι ανέβασε το ζευγάρι στο Instagram

Η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry έκαναν την πρώτη τους ανάρτηση στο Instagram μετά την απόφασή τους να αποσυρθούν από τα βασιλικά τους καθήκοντα.

Απίστευτο: Αλυσίδα εστίασης προσφέρει δωρεάν καφέ για πάντα σε Harry-Meghan

Η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry έκαναν την πρώτη τους ανάρτηση στο Instagram μετά την απόφασή τους να αποσυρθούν από τα βασιλικά τους καθήκοντα.

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex δεν ανέφεραν τίποτα σχετικά με την κίνησή τους αυτή ή για τον σάλο που έχει ξεσπάσει. 

Η ανάρτησή τους είχε να κάνει με την επίσκεψή τους πριν από λίγες ημέρες στην κοινωνική κουζίνα «The Hubb Community Kitchen» στο Λονδίνο, η οποία ήταν η πρώτη τους επίσημη εμφάνιση για το 2020.

Οι γυναίκες που συμμετέχουν σε αυτή την κουζίνα, έχουν εκδώσει μαζί με τη βοήθεια της Meghan Markle, το βιβλίο μαγειρικής «Together, Our Community Cookbook».

Ο πρίγκιπας Κάρολος κόβει την επιδότηση σε Harry - Meghan

Έτσι, το ζευγάρι ανέβασε στιγμιότυπα από την επίσκεψή του, την οποία πραγματοποίησε επιστρέφοντας από τις διακοπές τους στον Καναδά. 

Πάντως με την κίνησή τους αυτή προφανώς θέλουν να δείξουν ότι συνεχίζουν απτόητοι μετά την απόφασή τους και ότι δεν τους έχει επηρεάσει ο σάλος που έχει ξεσπάσει.

Χαρακτηριστικά έγραψαν: 

«Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ, επέστρεψαν για να επισκεφθούν τις γυναίκες της κοινωνικής κουζίνας «The Hubb Community Kitchen». Αυτές οι γυναίκες μαζεύτηκαν μετά την τραγωδία στο Γκρένφελ για να μαγειρέψουν γεύματα για τις οικογένειες και τους γείτονες που εκτοπίστηκαν λόγω της φωτιάς. Με έσοδα από το πετυχημένο βιβλίο, έχουν πλέον τη δυνατότητα να μοιραστούν το πνεύμα κοινότητας με πολλούς άλλους. Το Hubb συνεχίζει να συνεργάζεται με τοπικές οργανώσεις για να χτίσει την ελπίδα, να φέρει ανακούφιση και να προσφέρει όχι απλά ένα ζεστό γεύμα, αλλά με αυτό, μια αίσθηση ομαδικότητας.
Ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ ήταν τόσο χαρούμενοι που ξανασυναντήθηκαν με τις γυναίκες και άκουσαν για τα πρότζεκτ που συνεχίζουν να αναπτύσσουν για να βοηθήσουν τους ανθρώπους στην κοινότητά τους και όχι μόνο».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Earlier this week, The Duke and Duchess of Sussex returned to visit the women of The Hubb Community Kitchen and “Together, Our Community Cookbook.” These women came together in the wake of the Grenfell tragedy to cook meals for their families and neighbours who had been displaced from the fire. With funds from the successful cookbook, they have now been able to share their spirit of community with so many more. The Hubb continues to work with local organisations to build hope, bring comfort and provide not simply a warm meal, but with it, a sense of togetherness. The Duke and Duchess were so happy to reconnect with the women and hear about the projects they continue to develop to help those in their community and beyond. Image © SussexRoyal

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top