Απίστευτο: Αλυσίδα εστίασης προσφέρει δωρεάν καφέ για πάντα σε Harry-Meghan

Εάν μετακομίσουν στον Καναδά

«Δωρεάν καφές εφ’ όρου ζωής» για τον Harry και τη Meghan Markle, εάν μετακομίσουν στον Καναδά προσφέρει γνωστή αλυσίδα εστίασης!

Φυσικά το μήνυμα της εταιρίας έγινε viral στο twitter και προκάλεσε αντιδράσεις. 

«Καμία πίεση, Meghan και Harry, όμως εάν αποφασίσετε να μετακομίσετε στον Καναδά, ο καφές θα είναι δωρεάν εφ’  όρου ζωής. Σκεφτείτε το» έγραφε το μήνυμα της Tim Hortons.

Πρίγκιπας Harry-Meghan Markle παραιτούνται από τα βασιλικά τους αξιώματα!

Ο πρίγκιπας Harry και η σύζυγός του είχαν μόλις ανακοινώσει την απόφασή τους να αποστασιοποιηθούν από τη μοναρχία και ότι θέλουν να εγκατασταθούν για κάποιους μήνες του χρόνου στη Βόρεια Αμερική, χωρίς να διευκρινίσουν σε ποια χώρα.

Λίγο μετά την προσφορά της αλυσίδας καφέ, χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης έσπευσαν να κατακρίνουν την εταιρεία καταγγέλλοντας τις πρακτικές που υιοθετεί απέναντι στους εργαζόμενους της.

Απογοήτευση στο Buckingham με Harry-Meghan! Δεν το ήξερε η βασίλισσα!

«Αυτοί έχουν τα μέσα να αγοράσουν την εταιρεία. Οι υπάλληλοί σας δεν έχουν τα μέσα να βρουν σπίτι. Βλέπετε το πρόβλημα σε αυτό το tweet;» διερωτήθηκε ένας χρήστης. 

«Η εταιρεία που κόβει τα ρεπό των εργαζομένων της, στους οποίους δίνει τον κατώτατο μισθό… και που (την ίδια στιγμή) προσφέρει δωρεάν καφέ στα μέλη της βασιλικής οικογένειας» έγραψε ένας κωμικός από το Κεμπέκ.

Άλλοι χρήστες υπενθύμισαν ότι ένα υποκατάστημα της Tim Hortons στο Γουίνιπεγκ στον Καναδά, αρνήθηκε να δώσει στους υπαλλήλους του αύξηση στον μισθό τους ύψους 10 σεντς την ώρα, την οποία ζητούσαν.

«Η Tim Hortons έχει τη δυνατότητα να προσφέρει δωρεά καφέ στα μέλη της βασιλικής οικογένειας, όμως μια αύξηση ύψους 10 σεντς για τους υπαλλήλους της, είναι πολύ μεγάλη;» έθεσε το ερώτημα ένας εκ των εργαζομένων της.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top