Απογοήτευση στο Buckingham με Harry-Meghan! Δεν το ήξερε η βασίλισσα!

Η Ελισάβετ «βάζει φρένο» στην απόφαση του ζευγαριού

Αναβρασμός επικρατεί τις τελευταίες ώρες στη Βρετανία μετά την ανακοίνωση του Πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle ότι παραιτούνται από τα βασιλικά τους αξιώματα!

Πρίγκιπας Harry-Meghan Markle παραιτούνται από τα βασιλικά τους αξιώματα!

Έντονη είναι η δυσαρέσκεια που επικρατεί στο παλάτι του Buckingham, όπως γράφουν τα διεθνή μέσα, αφού όπως φαίνεται η βασίλισσα Ελισάβετ δεν είχε ενημερωθεί για την απόφαση του ζευγαριού.

Όπως φαίνεται από την ανακοίνωση που έκανε η εκπρόσωπος των Ανακτόρων του Buckingham, για λογαριασμό της βασίλισσας, ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ μάλλον βιάστηκαν να προβούν σε ανακοινώσεις καθώς το Παλάτι χαρακτήρισε το ζήτημα «περίπλοκο», τονίζοντας ταυτόχρονα πως «οι συζητήσεις είναι ακόμη σε πρώιμο στάδιο». 

«Οι συζητήσεις με τον Δούκα και την Δούκισσα του Σάσσεξ βρίσκονται σε πρώιμο στάδιο. Κατανοούμε την επιθυμία τους να κάνουν μια διαφορετική προσέγγιση αλλά αυτά είναι περίπλοκα ζητήματα που χρειάζονται χρόνο για να προχωρήσουν», ανέφερε το παλάτι.  

Την ίδια στιγμή ο πρώην εκπρόσωπος Τύπου του Buckingham, Ντίκι Άρμπιτερ, σε δηλώσεις του στο BBC είπε πως ο πρίγκιπας Harry «λαμβάνει αποφάσεις με το συναίσθημα και όχι με τη λογική». 

Η «προφητική» συνέντευξη της Markle: «Υπάρχω, δε ζω!»

«Η καρδιά και όχι το μυαλό καθοδηγούν τον Harry. Η τεράστια σφαγή των μέσων ενημέρωσης αμέσως μετά τη γέννηση του Archie έπαιξε σημαντικό ρόλο σε αυτήν την απόφαση», δήλωσε ο ίδιος. 

Ο Ντίκι Άρμπιτερ σύγκρινε δε, την απόφαση του βασιλικού ζεύγους με την παραίτηση του Εδουάρδου Η' το 1936 από τον τίτλο του Δούκα Ουίνδσορ προκειμένου να παντρευτεί την δύο φορές διαζευγμένη Ουάλας Σίμπσον. Αυτό είναι το μοναδικό προηγούμενο, αλλά ουδέποτε άλλοτε στη σύγχρονη εποχή δεν έχει συμβεί κάτι αντίστοιχο», είπε ο Ντίκι Άρμπιτερ.

William-Harry: Πρώτη φορά μιλούν για την κρίση στη σχέση τους!

Υπενθυμίζεται, ότι σαν βόμβα έσκασε η ανάρτηση του ζεύγους στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram, όπου ανακοίνωσαν πως θέλουν να αποσυρθούν από τα καθήκοντά τους ως μέλη της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας και να εργαστούν για να γίνουν οικονομικά ανεξάρτητοι, σημειώνοντας πως αποφάσισαν να μοιράσουν τον χρόνο τους μεταξύ Μεγάλης Βρετανίας και Βόρειας Αμερικής, ώστε να μεγαλώσουν τον γιο τους και να υλοποιήσουν το επόμενο φιλανθρωπικό τους εγχείρημα. 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top