William-Harry: Πρώτη φορά μιλούν για την κρίση στη σχέση τους!

Ο William ανησυχεί για τον αδελφό του

Τον τελευταίο χρόνο οι φήμες όλο και φουντώνουν περί κρίσης στη σχέση μεταξύ των αδελφών William και Harry! 

Ο Δούκας του Cambridge ανησυχεί για τον αδελφό του, αφότου ο πρίγκιπας Harry και η σύζυγός του Meghan μίλησαν δημοσίως για τη μάχη που δίνουν να ζήσουν κάτω από τα φώτα της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με το BBC, που επικαλείται μια πηγή από το παλάτι, επικρατεί μια άποψη ότι το ζευγάρι βρίσκεται «σε ευάλωτη θέση». Ο William ανησυχεί για τον μικρότερο αδελφό του και ελπίζει ότι είναι «καλά», ανέφερε η πηγή.

William-Harry: Αυτή είναι η απόδειξη ότι περνάει κρίση η σχέση τους!

Τους τελευταίους μήνες, ο πρίγκιπας Harry έχει προβεί σε μια σειρά ευσυγκίνητων δηλώσεων με τις οποίες καταδικάζει τη συμπεριφορά των ταμπλόιντ, ενώ προσέφυγε στη δικαιοσύνη για να αντιμετωπίσει αυτό που εκείνος αποκαλεί «bullying» από μερίδα των ΜΜΕ.

Την Κυριακή, το τηλεοπτικό δίκτυο ITV πρόβαλε ένα ντοκιμαντέρ που γυρίστηκε κατά τη διάρκεια της πρόσφατης περιοδείας του ζευγαριού στην Αφρική. Στο ντοκιμαντέρ, ο Harry λέει ότι δε θα εκφοβιστεί προκειμένου να «παίξει το παιχνίδι» των ΜΜΕ, που πιστεύει ότι σκότωσε τη μητέρα του Νταϊάνα και αποκάλυψε τη ρήξη στις σχέσεις του με τον William.

Στο ίδιο ντοκιμαντέρ, η Meghan Markle αφηγείται ότι η περασμένη χρονιά ήταν δύσκολη και ότι οι φίλοι της την είχαν προειδοποιήσει να μην παντρευτεί τον Harry εξαιτίας της συμπεριφοράς των βρετανικών ταμπλόιντ.

Από την άλλη πλευρά ο Harry απαντώντας σε ερώτηση για τη σχέση με τον αδελφό του και τις φήμες ότι απομακρύνθηκαν μετά το γάμο του με την Meghan,είπε: «Είναι μέρος αυτού του ρόλου, αυτής της δουλειάς και αυτής της οικογένειας που βρίσκεται κάτω από πίεση, αναπόφευκτά αυτό συμβαίνει».

Και πρόσθεσε γελώντας: «Κοιτάξτε όμως, είμαστε αδέλφια, θα είμαστε πάντα αδέλφια. Ακολουθούμε βέβαια διαφορετικά μονοπάτια αυτήν τη στιγμή, αλλά θα είμαι πάντα εκεί γι’ αυτόν και, όπως ξέρω, θα είναι πάντα εκεί για μένα. Δε βλεπόμαστε τόσο πολύ όσο παλιότερα, επειδή είμαστε πολύ απασχολημένοι, αλλά τον αγαπώ πολύ και τα περισσότερα από όλα αυτά έχουν δημιουργηθεί από το τίποτα. Ως αδέλφια έχουμε καλές και κακές ημέρες».
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top