Σταύρος Νιάρχος-Dasha Zhukova: Δεύτερος γάμος εκατομμυρίων στο Σεν Μόριτζ

Beckham και Paltrow ανάμεσα στους καλεσμένους

Μετά τον «κλειστό» πολιτικό γάμο τους στο Παρίσι τον περασμένο Οκτώβριο, ο Σταύρος Νιάρχος και η πρώην σύζυγος του Roman Abramovich, Dasha Zhukova, παντρεύονται με θρησκευτικό γάμο μπροστά σε 500 διάσημους καλεσμένους διοργανώνοντας ένα τεράστιο γαμήλιο πάρτι.

Το ερωτευμένο ζευγάρι παντρεύεται στο Σεν Μόριτζ το ερχόμενο σαββατοκύριακο, έχοντας στο πλευρό τους αρκετούς διάσημους φίλους τους. Μεταξύ αυτών βρίσκονται η οικογένεια Beckham, η Gwyneth Paltrow, η σχεδιάστρια μόδας Diane von Furstenberg και το μοντέλο Karlie Kloss.

Ο Σταύρος και η Dasha σε χαλαρές στιγμές /Φωτογραφία Instagram

Σταύρος Νιάρχος - Ντάσα Ζούκοβα: Παντρεύτηκαν κρυφά στο Παρίσι

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα η τελετή θα πραγματοποιηθεί στο δημαρχείο του Σεν Μόριτζ ενώ το χλιδάτο πάρτι θα γίνει στο ξενοδοχείο Kulm St. Moritz Hotel, ιδιοκτησίας της οικογένειας Νιάρχου, στο οποίο ένα δωμάτιο για ένα βράδυ μπορεί να κοστίσει το λιγότερο 600 λίρες, ενώ το κόστος για το σύνολο των εκδηλώσεων για τον γάμο του διάσημου ζεύγους ανέρχεται στα 5 εκατομμύρια βρετανικές λίρες.

Το ξενοδοχείο αποτελεί τον ορισμό της χλιδής! /Φωτογραφία Instagram

Ο διευθυντής του ξενοδοχείου δήλωσε σε τοπικά Μέσα πως το ξενοδοχείο αυτές τις ημέρες είναι κλειστό για ένα μεγάλο ιδιωτικό πάρτι που θα συγκεντρώσει ισχυρές προσωπικότητες από όλο τον πλανήτη, χωρίς να μπει σε περισσότερες λεπτομέρειες.

Ζευγάρι (;) με την πρώην του Αμπράμοβιτς ο Σταύρος Νιάρχος - Εθεάθησαν μαζί στη Νέα Υόρκη

H Dasha με τον πρώην σύζυγό της Roman Abramovich σε ποδοσφαιρικό αγώνα στη Ρωσία το 2010 /Φωτογραφία AP Images

Το διάσημο ζευγάρι γνωρίζεται παραπάνω από μία δεκαετία αλλά είναι μαζί μόλις από το 2018. Εξάλλου εκείνη ήταν παντρεμένη με τον  Abramovich μέχρι το 2017, όπου απέκτησαν δύο παιδιά, ένα αγόρι δέκα ετών και ένα κορίτσι έξι.

Ο Σταύρος το 2006 με την Paris Hilton σε παιχνίδι του NBA /Φωτογραφία AP Images

Ο καρδιοκατακτητής Σταύρος υπήρξε ένας από τους μεγαλύτερους καρδιοκατακτητές, καθώς ανάμεσα στις πρώην αγαπημένες του συγκαταλέγεται η Paris Hilton, η Lindsay Lohan και η Jessica Hart.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top