Χαρά-GNTM: Η διαφορά ηλικίας με τον Μπουράκ και η αντίδραση του μπαμπά της

«Πριν με γνωρίσει ο Μπουράκ έλεγε ότι δε θα ξαναπαντρευτεί»

Η Χαρά Παππά μας συστήθηκε μέσα από τη συμμετοχή της στον δεύτερο κύκλο του GNTM.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του διαγωνισμού ομορφιάς, το νεαρό μοντέλο δε σταμάτησε να μιλά για τον άνδρα που κατάφερε να της «κλέψει» την καρδιά, τον Μπουράκ Χακί.

Χαρά Παππά: Υποδέχτηκε το 2020 στην αγκαλιά του Μπουράκ Χακί

Η μελαχρινή καλλονή μίλησε για τη γνωριμία τους που έγινε πριν από λίγα χρόνια όταν εκείνη ήρθε για ένα διήμερο στην Αθήνα από τη Θεσσαλονίκη, όπου σπούδαζε διακόσμηση.

Πήγε με την παρέα της στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζονταν ο Σάκης Ρουβάς και η Πάολα και εκεί ήταν και ο Τούρκος ηθοποιός. «Με τον Μπουράκ κοιταζόμασταν 3 -4 ώρες. Εγώ νομίζω ότι εκείνος έκανε την πρώτη κίνηση, αλλά εκείνος νομίζει ότι την έκανα εγώ».

Χαρά από GNTM: «Με ενοχλεί που ασχολούνται με τη σχέση μου»

Ο έρωτάς τους δεν άργησε να «φουντώσει» και εκείνη να πάρει την απόφαση να τον ακολουθήσει στην Κωνσταντινούπολη. Δε θα μπορούσε, βέβαια, να μην ενημερώσει τους γονείς της γι’ αυτή την απόφαση, οι οποίοι τα τελευταία χρόνια ζουν στη Γερμανία.

Πώς αντέδρασαν όμως όταν έμαθαν για τη διαφορά ηλικίας τους; «Ο μπαμπάς μου σίγουρα είχε ένα θέμα με την ηλικία του Μπουράκ. Καταλαβαίνω ότι η διαφορά είναι μεγάλη. Ο μπαμπάς μου είναι 52 ετών και ο Μπουράκ 47. Δεν ανακοίνωσα εγώ στον μπαμπά μου τη σχέση μου με τον Μπουράκ, αλλά η αδερφή μου», είπε στον Γιώργο Κρικοριάν και την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου».

Μπουράκ Χακί για Χαρά Παππά: «Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά»

Η Χαρά γνώρισε και τους γονείς του συντρόφου της και μάλιστα με τον μπαμπά του ηθοποιού, ο οποίος έχει «φύγει» από τη ζωή μιλούσαν ελληνικά, μιας και είχε ζήσει κάποια χρόνια στην Κομοτηνή.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην «πεθερά» της, η οποία την καλοδέχτηκε και μάλιστα συμβούλευσε τον γιο της να μη τη χάσει γιατί είναι ένας… άγγελος!

Κλείνοντας, η Χαρά Παππά αποκάλυψε πως πριν τη γνωρίσει ο Μπουράκ δήλωνε πως δεν πρόκειται να ξαναπαντρευτεί, αλλά ο έρωτάς του για εκείνη τον έκανε να αλλάξει γνώμη. «Ο γάμος όταν και αν γίνει, θα γίνει στην Ελλάδα», δήλωσε η ίδια.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top