Τριαντάφυλλος: «Δε θα πήγαινα ποτέ ξανά στη Φαίη Σκορδά!»

Πώς είναι σήμερα η σχέση του με τη Νατάσα Θεοδωρίδου;

Για όλους και για όλα μίλησε στο «Μεσημέρι Yes» ο Τριαντάφυλλος, που τελευταία έχει βρεθεί στο προσκήνιο με τις δηλώσεις του για τη Νατάσα Θεοδωρίδου αλλά και τη Φαίη Σκορδά

Ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στον «πόλεμο» που κατά καιρούς έχει δεχθεί, ενώ παραδέχθηκε πως ουδέποτε θα πήγαινα ξανά καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή της Φαίης.

«Είμαι 42 χρονών… έχουν περάσει πάρα πολλά χρόνια από τα 17 μου. Άρα ο Βασίλης Καρράς πρέπει να είναι 1850 χρονών, ο Νότης Σφακιανάκης 250…» είπε ο τραγουδιστής. «Από αρνητικές κριτικές έχω ακούσει ότι μπορεί κανείς να φανταστεί. Ότι έβαφα το μάτι μου, φοράω ψηλά παπούτσια και μέσα πάτους για να ψηλώωσω. Εν τω μεταξύ, όμως, παιδιά δεν είμαι κοντούλης! Είμαι μια χαρά στο ύψος, 1.80».

Επέτειος γάμου - Το τρυφερό μήνυμα του Τριαντάφυλλου στη σύζυγό του!

Νέα επίθεση του Τριαντάφυλλου στη Φαίη Σκορδά

«Με τη Νατάσα Θεοδωρίδου δεν υπάρχει παρεξήγηση. Είναι εκπληκτική τραγουδίστρια, την αγαπάω και μ’ αγαπάει. Είμαστε μια χαρά και σε κάποιους αυτό δεν αρέσε», είπε για τα όσα έχουν γραφτεί και ειπωθεί… από τον ίδιο! «Σε κάτι άλλους δεν αρέσει που μιλάμε με την Νατάσα… Δημοσιογράφους, δεν ξέρω… Σε σκόρδα, σε κρεμμύδια, σε μπαχαρικά, δεν ξέρω… Αλλά να είναι ψημμένα, όχι ωμά γιατί τα ωμά μυρίζουν» συνέχισε σε ιδιαίτερο τόνο ο γνωστός τραγουδιστής.

Όταν η δημοσιογράφος τον ρώτησε αν θα βρισκόταν ξανά στην πρωινή εκπομπή της Φαίης Σκορδά, ο Τριαντάφυλλος απάντησε: «Δε θα πήγαινα ποτέ, ποτέ, ποτέ, ποτέ, ποτέ ξανά στη Φαίη Σκορδά. Βρε ας μου έλεγαν ότι θα πάω στο Χόλιγουντ, δε θα πήγαινα ποτέ και για κανέναν λόγο».

«Να είναι καλά το κορίτσι, να κάνει την εκπομπή της και να έχει την υγεία της, την οικογένεια της και τα παιδάκια της, απλά εγώ δε θα πήγαινα στην εκπομπή της. Έχω μάθει πως και τους εχθρούς μας πρέπει να τους αγαπάμε και να λέμε να είναι καλά» κατέληξε ο Τριαντάφυλλος.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top