Επέτειος γάμου - Το τρυφερό μήνυμα του Τριαντάφυλλου στη σύζυγό του!

«Εσύ και ο Νικόλας μας είστε όλη μου η ζωή!»

Όσα δήλωσε ο Τριαντάφυλλος για την κόντρα του με τη Φαίη Σκορδά

Σαν σήμερα πριν από πέντε χρόνια ο Τριαντάφυλλος παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του, Δήμητρα Σιαμπάνη.

Ο τραγουδιστής έχει επέτειο γάμου και δημοσίευσε μία φωτογραφία από τη σημαντική αυτή στιγμή της ζωής του, γράφοντας τα πιο τρυφερά λόγια για την πανέμορφη γυναίκα του που του ‘χει χαρίσει τον γιο του, Νικόλα.

Νέα επίθεση του Τριαντάφυλλου στη Φαίη Σκορδά

Τριαντάφυλλος για Νατάσα Θεοδωρίδου: Εξήγησε γιατί κατέβασε το story του!

Όπως έγραψε ο τραγουδιστής στο Instagram: «Σαν σήμερα πριν 5 χρόνια τελικά με παντρεύτηκες και με έκανες πολύ χαρούμενο και ευτυχισμένο, σαν σήμερα πριν 5 χρόνια άλλαξε όλη η ζωή μου προς το καλύτερο, έχω δίπλα μου μια γυναίκα δυναμική , πανέμορφη και υπερβολικά έξυπνη , μια γιατρό που την αγαπούν όλοι για το ήθος και την καλοσύνη της ότι και να πω για εσένα Δήμητρα μου θα είναι λίγο , Σαγαπαω πολύ είσαι η ζωή μου εσυ και ο Νικόλας μας εύχομαι να είμαστε μαζί για όλη μας τη ζωή χαρούμενοι και πάντα δίπλα ο ένας στον αλλον , ευχαριστώ το ΘΕΟ που σε έφερε στο δρόμο μου και που με την βοήθεια του αποκτήσαμε τον Νικόλα μας !!! Σε αγαπαμε πολύ οι δυο άντρες σου και να ξέρεις κάποια λόγια μου τα είπε ο Νικόλας να τα γράψω χθες όταν εσυ κοιμόσουν, σε αγαπαμε πολύ πολύ πολύ για πάντα δίπλα σου !!! Χρόνια μας πολλά»!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σαν σήμερα πριν 5 χρόνια τελικά με παντρεύτηκες και με έκανες πολύ χαρούμενο και ευτυχισμένο, σαν σήμερα πριν 5 χρόνια άλλαξε όλη η ζωή μου προς το καλύτερο, έχω δίπλα μου μια γυναίκα δυναμική , πανέμορφη και υπερβολικά έξυπνη , μια γιατρό που την αγαπούν όλοι για το ήθος και την καλοσύνη της ότι και να πω για εσένα Δήμητρα μου θα είναι λίγο , Σαγαπαω πολύ είσαι η ζωή μου εσυ και ο Νικόλας μας εύχομαι να είμαστε μαζί για όλη μας τη ζωή χαρούμενοι και πάντα δίπλα ο ένας στον αλλον , ευχαριστώ το ΘΕΟ που σε έφερε στο δρόμο μου και που με την βοήθεια του αποκτήσαμε τον Νικόλα μας !!! Σε αγαπαμε πολύ οι δυο άντρες σου και να ξέρεις κάποια λόγια μου τα είπε ο Νικόλας να τα γράψω χθες όταν εσυ κοιμόσουν, σε αγαπαμε πολύ πολύ πολύ για πάντα δίπλα σου !!! Χρόνια μας πολλά

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Triantafyllos Xatzinikolaou (@triantafyllos_xatzinikolaou) στις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top