Τριαντάφυλλος για Νατάσα Θεοδωρίδου: Εξήγησε γιατί κατέβασε το story του!

Ξέσπασε κόντρα ανάμεσα στον τραγουδιστή και την Φαίη Σκορδά

Μετά τη χθεσινή κόντρα που ξέσπασε ανάμεσα στον τραγουδιστή, Τριαντάφυλλο και τη Φαίη Σκορδά για το story που έκανε εκείνος αναφερόμενος στη Νατάσσα Θεοδωρίδου, ο ίδιος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και την Ελένη Μουστάκη.

«Ήμουν σπίτι, έπαιζα με τον μικρό, με τον γιο μου και βλέπω τη Νατάσα και λέω “α, ωραία, να κάτσω να το δω”. Το είδα και έγραψα στο Instagram “Αψεγάδιαστη Νατάσα, ούτε μια ρυτίδα, μπράβο της, φυσικό το κορίτσι μας”. Θες να έχει μια δόση ειρωνείας, θες να έχει μια δόση και καλά χιουμοριστικό, οκ… Το κατέβασα γιατί κάτι μου πέρασε από το μυαλό ότι μπορεί να αρχίσουν να λένε και την κατέβασα. Την είδαν την ιστορία μου μόνο γύρω στα 45 με 50 άτομα. Είναι κακό; Περιποιείται τον εαυτό της η Νατάσα, η κυρία και είναι μια χαρά.
Δεν είναι κακό να περιποιείσαι τον εαυτό σου, αλλά τη στιγμή που κάνεις κάτι, ο άλλος μπορεί να σε σχολιάσει με χιούμορ, μπορεί να σε σχολιάσει… Και αυτό δεν είναι κακία. Με τη Νατάσα ήμασταν φιλαράκια, την αγαπάω, νομίζω ότι και αυτή με αγαπάει και έχουμε κάνει πράγματα μαζί, οπότε δεν υπάρχει κακία, δεν υπάρχει τίποτα. Εγώ δέχομαι το χιούμορ από όλους, όπως και η Νατάσα δέχεται το χιούμορ, όπως και όλοι οι καλλιτέχνες δεχόμαστε το χιούμορ», είπε ο Τριαντάφυλλος.

Υπενθυμίζεται ότι την Τρίτη η Φαίη Σκορδά αναφέρθηκε στον αέρα της εκπομπής της για το story του τραγουδιστή και είπε χαρακτηριστικά:

«Θέλω να πω κάτι. Μου έστειλαν ένα story -δε θα το παίξουμε το story, όσοι το είδαν το είδαν- που ήταν από τον Τριαντάφυλλο. Κάτι έγραψε για τη Νατάσα Θεοδωρίδου. Το θεωρώ αγενές, απρεπές, άνανδρο! Σε αυτή την εκπομπή το έχω πει για λίγα άτομα, δε θέλω να ξανακούσω το όνομα "Τριαντάφυλλος" Αυτό από άντρα σε μία γυναίκα να το γράψει μετά από όλα αυτά που έχουν γίνει και έχει δώσει και συνεντεύξεις για τη Νατάσα, θεωρώ ότι είναι… δεν αξίζει καν! Καθόλου ωραίο, άκομψο πολύ!»

Ξέσπασε η Φαίη Σκορδά: «Δε θέλω να ξανακούσω το όνομα του…»!

Ακολούθησε post του Τριαντάφυλλου στο Instagram, στο οποίο ανέφερε ότι θα κάνει μήνυση στην παρουσιάστρια. 

Η σκληρή απάντηση Τριαντάφυλλου σε Σκορδά: «Θα τα πούμε στο δικαστήριο!»
 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top