Δείτε πώς είναι σήμερα η «Νάνσυ» από το «Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή»

Η Μαρία Παπαλάμπρου ζει μόνιμα στο Βερολίνo

Τη Μαρία Παπαλάμπρου τη γνωρίσαμε πριν από είκοσι χρόνια μέσα από τις σειρές «Ο Πέτρος και τα κορίτσια του» και κυρίως από το «Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή» με τον ρόλο της «Νάνσυς»! Υποδύονταν την όμορφη χορεύτρια που ερωτεύτηκε ο «Μάκης», Γιώργος Παρτσαλάκης.

Σήμερα, η ηθοποιός είναι σχεδόν ίδια με τότε με τη μόνη διαφορά πως πλέον ασχολείται με τον κόσμο πίσω από τις κάμερες και την παραγωγή και όχι με την υποκριτική. 

Η Μαρία Παπαλάμπρου ζει στο Βερολίνο κατά κύριο λόγο τα τελευταία δέκα χρόνια ενώ έχει μία κόρη τη Φαίδρα, την οποία έχει αποκτήσει με τον Τάσο Αλεξόπουλο, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τον περασμένο Απρίλιο.

Μετά τις δύσκολες στιγμές που πέρασε λόγω της απώλειας του συζύγου της, χαμογελά ξανά και στέκεται στα πόδια της για χάρη που παιδιού της. Η ίδια απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας και κάνει σπάνια κοσμικές εμφανίσεις.

Πριν μερικές μέρες, ωστόσο, ο φωτογραφικός φακός της εντόπισε στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, όπου έδωσε το «παρών» στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Ο Χορός της Φωτιάς». 

Μαρία Παπαλάμπρου-Ιώαννα Παππά-Χριστίνα Πολίτη
 
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top