«Δεν είναι 100% αληθινή!»: Ο Χάρης «έδωσε» την Αντελίνα Βαρθακούρη!

Μαζί δεν κάνουνε και χώρια δεν μπορούνε

Είναι από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια της τηλεόρασης τους τελευταίους μήνες, λόγω της συμμετοχής τους στο παιχνίδι περιπέτειας «Globetrotters» του STAR.

Ο Χάρης και η Αντελίνα Βαρθακούρη, το μεσημέρι της Τετάρτης βρέθηκαν καλεσμένοι στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», όπου μίλησαν για τη σχέση τους, τους καβγάδες, τα καλά και τα καλά!

Χάρης και Αντελίνα Βαρθακούρη: Έξι χρόνια έγγαμης…  φαγούρας!

Globetrotters: Χάρης σε Αντελίνα: «Ποια είναι η Χριστίνα Μπόμπα;»

Ανάμεσα σε άλλα ο Χάρης Βαρθακούρης αποκάλυψε γιατί τον βλέπουμε να έχει μούτρα σε μερικά πλάνα, «δίνοντας» την εδώ και μια δεκαετία σύζυγό του!

«Θέλετε την αλήθεια; Αν ρωτάτε εμένα η Αντελίνα δεν είναι 100% αληθινή. Η Αντελίνα έχει ένα διακόπτη. Τουλάχιστον όσο το ζήσαμε στο παιχνίδι. Αυτό ήταν και το πρόβλημά μου εμένα. Για αυτό και στα περισσότερα πλάνα έχω μούτρα. Διότι μπορεί να είμαστε ταλαιπωρημένοι, κουρασμένοι, να καθόμαστε μέχρι να αρχίσει το γύρισμα και να είμαστε με σκυμμένο κεφάλι και μόλις αρχίζουμε έβλεπες την Αντελίνα… “Είναι όλα τέλεια, όλα καταπληκτικά”. Αν κάποιος δείχνει αυτό που αισθάνεται, αυτός είμαι εγώ» είπε ο γνωστός τραγουδιστής και μουσικοσυνθέτης.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top