Χάρης και Αντελίνα Βαρθακούρη: Έξι χρόνια έγγαμης…  φαγούρας!

Φωτογραφίες από τον γάμο τους το 2013 - Άλλος άνθρωπος η παρουσιάστρια

Έχουν κάνει… θραύση μέσω του «Globetrotters» ως ένα από τα πιο ιδιαίτερα ζευγάρια της εγχώριας σόουμπιζ. Όπως κατά καιρούς έχουν πει γνωρίστηκαν μέσω Facebook και γρήγορα ο μουσικοσυνθέτης έγινε ζευγάρι με την παρουσιάστρια.

Ο Χάρης Βαρθακούρης και η Αντελίνα Τελώνη εκτός από δύο εκρηκτικές προσωπικότητας (για αυτό και οι πολλοί καβγάδες) έχουν αποκτήσει και δύο πανέρμορφες κορούλες.

Απίστευτα κομψή η Αντελίνα στο πλευρό του Χάρη Βαρθακούρη /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Λίγο πριν τα Χριστούγεννα του 2013 το ζευγάρι παντρεύτηκε και βάφτισε τις κόρες του -τη Μελωδία-Μαρία και τη Λιόνα-Κωνσταντία στον ιερό ναό Μεταμορφώσεως Σωτήρος, στην πλατεία Κεφαλαρίου. Χάρης και Αντελίνα ήταν ήδη παντρεμένοι με πολιτικό γάμο το 2010 που έγινε στην Κωσταντινούπολη. 

«Globetrotters»- Χάρης σε Αντελίνα: «Κάτσε πίσω μου και μη μιλάς»

Globetrotters: Έξαλλη η Αντελίνα με τον Χάρη: «Δε θέλω να το κάνεις αυτό!»

Το φιλί του νεόνυμφου τότε ζευγαριού στα σκαλιά της εκκλησίας /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Το μυστήριο τέλεσε ο Μακαριότατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος ενώ κουμπάρος του ζεύγους ήταν ο Γιάννης Χορόζογλου. Ο μπαμπάς του γαμπρού, ο αγαπημένος τραγουδιστής Γιάννης Πάριος, ήταν ιδιαιτέρως συγκινημένος με τη χαρά του γιου του αλλά και με την βάπτιση των εγγονών του. Νονά της Μελωδίας ήταν η Πέγκυ Ζήνα, ενώ νονοί της Λιόνας ο Ανδρέας Κουρής και ο Κωνσταντίνος Ζούλας. 

Η νύφη έφτασε στην εκκλησία απαστράπτουσα και ο Χάρης Βαρθακούρης λίγο πριν εισέλθουν στο εσωτερικό του ναού, της χάρισε ένα γλυκό φιλί. Από το πλευρό του γαμπρού στα σκαλιά της εκκλησίας δεν έλειπε στιγμή ο Γιάννης Πάριος.

Από τις φωτογραφίες βλέπουμε ότι ο γνωστός μουσικοσυνθέτης/τραγουδίστης ήταν λιγότερο... γκρίζος, με τη σύζυγό του λιγότερο ξανθιά και με λιγότερα κιλάκια. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top