Μαρία Μπεκατώρου - Υβόννη Μπόσνιακ: Όλα όσα δεν ξέρουμε για τη φιλία τους

Τι λένε όταν είναι οι δυο τους;

Δείτε όσα είχε πει η παρουσιάστρια στη Φαίη σε παλιότερη συνέντευξή της

Για όλα εκείνα που τις ενώνουν αλλά και για την τόσο δυνατή φιλία τους μίλησαν στο περιοδικό People η Μαρία Μπεκατώρου και η Υβόννη Μπόσνιακ.

Μπεκατώρου-Μπόσνιακ: Πού το «έκαψαν» οι δύο κολλητές; 

Οι δύο κολλητές φίλες και κουμπάρες αποκάλυψαν πως αυτό που της έφερε πολύ κοντά ήταν η βαθιά πίστη στον Θεό.

«Προσωπικά, πιστεύω ότι αυτό που μας ένωσε ήταν, πρώτον, η βαθιά πίστη μας στον Θεό και, δεύτερον, η αφοσίωση στους συντρόφους μας. Και η Υβόννη κι εγώ είμαστε απόλυτα αφοσιωμένες στους άντρες μας. Αυτό σημαίνει κατά κύριο λόγο ότι δεν μπαίνουμε στον χώρο τους. Επίσης, δεν έχουμε μπει ποτέ στη διαδικασία να τους μειώσουμε. Και κάτι ακόμη πολύ σημαντικό: Οι άντρες μας σέβονται τη φιλία μας», εξομολογείται η Μαρία Μπεκατώρου.

Μπόσνιακ - Μπεκατώρου: Είναι αχώριστες - Πήγαν μαζί διακοπές!

Όσο για το αν μιλάνε καθημερινά στο τηλέφωνο η παρουσιάστρια ανέφερε πως δεν έχουν την εξάρτηση του τηλεφώνου. Βέβαια μπορεί να υπάρξει και μέρα που μιλούν στο τηλέφωνο κάθε μία ώρα.

Και σίγουρα όλοι θέλουμε να μάθουμε τι συζητάνε! «Τα πάντα», λέει η Μαρία Μπεκατώρου. «Από το τι μαγειρέψαμε σήμερα, για την Ελένη (σ.σ. την 4χρονη κόρη της Υβόννης Μπόσνιακ και του Αντώνη Ρέμου), τα προσωπικά μας, τους άντρες μας, τα επαγγελματικά μας. Η αλήθεια είναι πως δεν έχουμε πολύ ελεύθερο χρόνο, αλλά στην πρώτη ευκαιρία θα πάρω τον καφέ μου και θα κατέβω προς τη Γλυφάδα για να καθίσουμε μαζί στο ατελιέ της».

Μπεκατώρου: «Νόμισα ότι κάτι είχα πιάσει στο στήθος μου... »

Η Υβόννη Μπόσνιακ αποκαλύπτει στη συνέντευξη και κάτι που δεν γνωρίζαμε για εκείνη…

Εγώ βρήκα την πίστη μου στην Ελλάδα. Και θα εξομολογηθώ κάτι που δεν το έχω ξαναπεί: Μεγάλωσα σε μια καθολική, θρησκευόμενη οικογένεια. Αυτό μέχρι τη στιγμή που ο πατέρας μου αναγκάστηκε να πάει στον πόλεμο. (σ.σ. συγκινείται) Γυρνώντας πίσω, έπαψε να πιστεύει. Από εκεί και πέρα, λοιπόν, δεν με ξαναπήγε κανείς στην εκκλησία, δεν μου ξαναμίλησε κανείς για τον Θεό. Είχα, όμως, την ανάγκη να πιστεύω. Βρήκα την αληθινή πίστη στην Ελλάδα. Κι γι’ αυτό τον λόγο το καλοκαίρι του 2013 βαπτίστηκα χριστιανή ορθόδοξη στον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης. Η ορθόδοξη εκκλησία μού άνοιξε πόρτες στον Θεό. Η στιγμή της βάπτισης ήταν ιδιαίτερη. Ήμασταν μόλις 20 άτομα κι έβαλα τον παπά να εξηγήσει ακριβώς τη σημασία του μυστηρίου. Δεν θα ήθελα, όμως, να πω κάτι παραπάνω γι’ αυτό το θέμα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top