Χριστίνα Μπόμπα: Η απόφαση που της άλλαξε για πάντα τη ζωή

Η ανάρτησή της στο Instagram

Δείτε στο βίντεο στιγμιότυπα από το ταξίδι της Χριστίνας στην Κένυα μαζί με τη Μαρίνα Βερνίκου

Τη γνωρίσαμε μέσα από τη σχέση της με τον Σάκη Τανιμανίδη. Η Χριστίνα Μπόμπα έκτοτε απασχολεί τα media με τη γεμάτη περιπέτεια ζωή της. Συγκεκριμένα, κύριος και κυρία Τανιμανίδη έχουν κάνει μαζί πολλά ταξίδια, ενώ για τις ανάγκες του Survivor, το οποίο παρουσίαζε ο Σάκης, μετακόμισαν για ορισμένο διάστημα στον Άγιο Δομίνικο.

Μπόμπα-Βερνίκου: Μαγευτικές φωτογραφίες από το ταξίδι τους στην Κένυα

Σάκης Τανιμανίδης - Χριστίνα Μπόμπα: Τα «έσπασαν» στο Κολωνάκι

Η Χριστίνα πλέον δίνει το «παρών» σε όλες τις κοσμικές εκδηλώσεις, κάνει παρέα με γνωστές κυρίες της ελληνικής showbiz και είναι η συμπαρουσιάστρια του Γιώργου Λιανού στο «The Voice».

Σήμερα μάλιστα, θέλησε να αποκαλύψει μέσα από μία ανάρτηση στο Instagram, ποια ήταν η μεγάλη απόφαση που της άλλαξε τη ζωή.

«Αυτές οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν στις αρχές του 2017. Όταν πήρα την πιο τολμηρή, αλλά και πιο χαρούμενη απόφαση της ζωής μου! Ήταν η πρώτη χρόνια που ζήσαμε στη Δομινικανή Δημοκρατία, το δεύτερο μας πια σπίτι! Πριν από αυτό εργαζόμουν στέλεχος σε μία εταιρία στο marketing και μου άρεσε πολύ, αλλά η καρδιά μου πάντα έλεγε πως θέλω να ζήσω τη ζωή μου ταξιδεύοντας.

3 χρόνια (και πολλά ταξίδια) μετά, σήμερα, ένα νέο κεφάλαιο έχει ανοίξει για εμένα εδώ πίσω στην Ελλάδα μας και η σκέψη που έχω είναι: «να τολμάς, να μαθαίνεις, να ονειρεύεσαι, να κανείς! Η ζωή είναι μία, να τη ζεις όπως εσύ θες και ονειρεύεσαι και όχι όπως νομίζουν ότι θα έπρεπε οι άλλοι!» έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα.
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Αυτές οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν στις αρχές του 2017. Όταν πήρα την πιο τολμηρή, αλλά και πιο χαρούμενη απόφαση της ζωής μου! Ήταν η πρώτη χρόνια που ζήσαμε στη Δομινικανή Δημοκρατία, το δεύτερο μας πια σπίτι! Πριν από αυτό εργαζόμουν στέλεχος σε μία εταιρία στο marketing και μου άρεσε πολύ, αλλά η καρδιά μου πάντα έλεγε πως θέλω να ζήσω τη ζωή μου ταξιδεύοντας. 3 χρόνια (και πολλά ταξίδια) μετά, σήμερα, ένα νέο κεφάλαιο έχει ανοίξει για εμένα εδώ πίσω στην Ελλάδα μας και η σκέψη που έχω είναι: «να τολμάς, να μαθαίνεις, να ονειρεύεσαι, να κανείς! Η ζωή είναι μία, να τη ζεις όπως εσύ θες και ονειρεύεσαι και όχι όπως νομίζουν ότι θα έπρεπε οι άλλοι!» #Lufthansa #LifeChangingPlaces

A post shared by Christina Bompa Tanimanides (@chrismpo) on

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top