SNIK: Όσα δε ξέρουμε για τη νέα σχέση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Είχε σχέση με πασίγνωστη fashion blogger

O Snik τις τελευταίες μέρες απασχολεί πολύ τα media εξαιτίας της σχέσης του με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Το πραγματικό του όνομα είναι Δημήτρης Γιαννούλης και έχει γεννηθεί στις 4 Μαΐου του 1989.

Θεωρείται πολύ επιτυχημένος ράπερ, ενώ το τραγούδι του με την Τάμτα «Senorita» έχει ξεπεράσει τις 14 εκατομμύρια προβολές στο YouTube.

Μάλιστα, τα τελευταία τρία χρόνια είχε σχέση με πασίγνωστη fashion blogger. Ωστόσο, κρατούσαν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τον δεσμό τους. Φήμες λένε ότι χώρισαν τον Αύγουστο!

Ποιος είναι ο SNIK

Γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στην Κηφισιά μέχρι τα δέκα του χρόνια. Έπειτα, οι γονείς του χώρισαν και μετακόμισε με τη μητέρα του στην Πλατεία Βικτωρίας, όπου έμεινε μέχρι τα 17. Σήμερα μένει μόνος του στην Ακρόπολη.

Στα 13 του άρχισε να γράφει ραπ κομμάτια, ενώ μέχρι τα 25 του έκανε graffiti σε όλη την Αθήνα. 

Το 2009 έφυγε ξαφνικά για Λονδίνο χωρίς να πει τίποτα σε κανέναν. Εκεί έζησε για δύο χρόνια και έκανε διάφορες δουλειές. Η ζωή, όμως, στη Μ. Βρετανία δεν του άρεσε κι έτσι αποφάσισε να γυρίσει στην Ελλάδα το 2011. 

O Snik επιβεβαίωσε ότι είναι ζευγάρι με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Το 2012 κυκλοφόρησε το πρώτο του κομμάτι, «Θέμα Χρόνου», το οποίο ξεπέρασε γρήγορα τις 100 χιλιάδες προβολές στο YouTube. Έπειτα από αυτήν την επιτυχία, αποφάσισε να ακολουθήσει τη μουσική ως επάγγελμα και υπέγραψε συμβόλαιο με την Panik Records. 

Μέσω της εταιρίας κυκλοφόρησε διάφορα singles τη διετία 2011-2013, μεταξύ των οποίων το αμφιλεγόμενο «Κουνήσου Δίπλα Μου» αλλά και το βιογραφικό «Τη Ζωή Μου Γράφω».

Σε αυτό το διάστημα ο SNIK έγινε πολύ γνωστός στο διαδίκτυο, με πολλούς να κρίνουν τα τραγούδια του. 

Έπειτα από ένα διάλειμμα από την μουσική, ο SNIK επιστρέφει το 2015 με το hit τραγούδι Tony Montana, μία συνεργασία με τον ράπερ Light, με τον οποίο ξανασυνεργάστηκε για το εξίσου δημοφιλές τραγούδι Gucci Mane.

Αργότερα, κυκλοφόρησε μεταξύ άλλων τα τραγούδια Ath, 9, Gangsta, Gango και Medusa, το οποίο παραμένει το πιο προβεβλημένο του τραγούδι στο YouTube, έχοντας ξεπεράσει τις 16 εκατομμύρια προβολές. 

Έχει αποσπάσει τρία βραβεία στα Mad Video Music Awards, το 2017 το βραβείο του Καλύτερου Hip Hop Video Clip για το κομμάτι Ferrari, το 2018 το βραβείο του Καλύτερου Hip Hop καλλιτέχνη, και το 2019 το βραβείο του Καλύτερο Video Clip της χρονιάς για το κομμάτι Medusa.

Η σχέση του με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Σύμφωνα με τα όσα είπε η Ελένη Βουλγαράκη στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα», ο ίδιος ο ράπερ παραδέχθηκε ότι είναι μαζί με την κριτή του GNTM. 

Το yourtipster.gr μάλιστα δημοσίευσε και την πρώτη φωτογραφία του ζευγαριού, που απόλαυσε αγκαλιασμένο τη βόλτα του στην Ακρόπολη το περασμένο Σάββατο. 

Οι πρώτες πληροφορίες για τη σχέση τους άρχισαν να κυκλοφορούν την προηγούμενη εβδομάδα. Σύμφωνα με αυτές, το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και έναν μήνα, ενώ το περασμένο Σάββατο βρέθηκαν σε γνωστό cafe-bar του Χαλανδρίου.

Μάλιστα, στις αρχές Αυγούστου το super model είχε ανεβάσει ένα βίντεο στο Instagram την ώρα που χόρευε το «Senorita», το τραγούδι του τράπερ με την Τάμτα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Working señorita 💎 @officialtamta @snikthehustla @kikitsolka #myjam

A post shared by ILIANA PAPAGEORGIOU (@ilianapapageorgiou) on

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top