Irina Shayk: Ερωτευμένη με τον πρώην της Jennifer Aniston;

Μετά τον χωρισμό της από τον Bradley Cooper

Η ανακοίνωση του χωρισμού του Bradley Cooper με την Irina Shayk συζητήθηκε πάρα πολύ τον προηγούμενο μήνα. Από τότε,  πολλοί αναρωτιούνται για το πώς θα χειριστεί το ζευγάρι την ανατροφή της δίχρονης κόρης του, αλλά και για τους ενδεχόμενους νέους συντρόφους στη ζωή τους. 

Οι φήμες για σχέση μεταξύ του ηθοποιού και της Lady Gaga είναι γνωστές εδώ και πολύ καιρό, αλλά η Irina Shayk μέχρι τώρα δεν είχε τραβήξει τα βλέμματα με κάποιο νέο ειδύλλιο.

Irina Shayk: Μιλάει για πρώτη φορά μετά τον χωρισμό από τον Cooper

Σύμφωνα, όμως, με κάποια διεθνή μέσα, το μοντέλο γνώρισε έναν ηθοποιό, ο οποίος της έχει πάρει το μυαλό. Ο λόγος για τον Justin Theroux, δηλαδή τον πρώην σύζυγο της Jennifer Aniston. 

Justin Theroux/ Φωτογραφία AP

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι δύο τους γνωρίστηκαν σε ένα εστιατόριο και μάλιστα βγήκαν δύο φορές ακόμα μέσα στην ίδια εβδομάδα. Ο ηθοποιός φαίνεται ενθουσιασμένος για τη γνωριμία του με το μοντέλο, αλλά η ίδια δε δείχνει να θέλει να προχωρήσει γρήγορα, καθώς μετά τον χωρισμό της, όλα τα φώτα της δημοσιότητας είναι πάνω της.

Cooper - Shayk: Η μαμά του ηθοποιού μάλλον «έβαλε» το χέρι της στον χωρισμό

Πάντως, το E!news διαψεύδει την είδηση: «Η Irina Shayk δε βγαίνει με κανέναν μετά τον χωρισμό της με τον Cooper. Έχει αφοσιωθεί στην κόρη της και στο να περνάνε χρόνο μαζί», γράφει χαρακτηριστικά σε δημοσίευμά του.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top