Cooper - Shayk: Η μαμά του ηθοποιού μάλλον «έβαλε» το χέρι της στον χωρισμό

Η κυρία Γκλόρια έμενε μαζί με το ζευγάρι

Το περασμένο Σαββατοκύριακο έγινε και επισήμως γνωστό πως ο Bradley Cooper και η Irina Shayk αποφάσισαν να χωρίσουν, μετά από τέσσερα χρόνια κοινής πορείας. Από τότε, πολλοί έχουν αναρωτηθεί για την αιτία χωρισμού του ζευγαριού, με επικρατέστερες της φήμες περί σχέσης του ηθοποιού με την Lady Gaga.

Lady Gaga: Έβρισε τους φαν που την κατηγορούν για τον χωρισμό Cooper-Shayk

Κάποιοι, όμως, υποστηρίζουν πως μία άλλη γυναίκα μπορεί να έχει «βάλει το χεράκι της»… η μαμά του!

Bradley Cooper, Gloria Campano/ Φωτογραφία AP

Ο Bradley Cooper έχει μιλήσει πολλές φορές για την αγάπη που έχει για την μητέρα του. Όπως έχει πει σε συνεντεύξεις του, έζησε υπέροχα παιδικά χρόνια με πολλή αγάπη και περιέγραψε την μητέρα του ως μια γυναίκα «πολύ κουλ» αλλά και πολύ δυναμική.

Ίσως, λοιπόν, η ερωτική ζωή του ηθοποιού να μην έχει ευδοκιμήσει, επειδή καμία δεν είναι τόσο τέλεια όσο η μανούλα του! Κι όχι μόνο αυτό, αλλά φαίνεται πως η Γκλόρια ζούσε στο ίδιο σπίτι με τον γιο της και την Irina, κάτι που σίγουρα μπορεί να δημιούργησε εντάσεις!

Irina Shayk: Το πρώτο της post μετά τον χωρισμό από τον Bradley Cooper

Ο ηθοποιός μας έχει συνηθίσει, άλλωστε, να συνοδεύεται από την μητέρα του στο κόκκινο χαλί.

 Gloria Campano, Bradley Cooper, Irina Shayk/ Φωτογραφία AP

Στην φετινή τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ – όπου η ταινία του γιου της, «Ένα Αστέρι Γεννιέται» κέρδισε βραβείο Όσκαρ – η Γκλόρια αρνήθηκε να του αφήσει το χέρι κατά την άφιξη στο κόκκινο χαλί, με αποτέλεσμα να βγει κι αυτή σε όλες τις φωτογραφίες του ζευγαριού Cooper- Shayk!

Bradley Cooper, Irina Shayk/ Φωτογραφία AP

Γνωρίζουμε, ωστόσο, πως το διάσημο μοντέλο είχε πάρει την έγκριση της μανούλας για να γίνει σύντροφος του Bradley. Αλλά ακόμα και με την στήριξη της, η σχέση τους δεν πήγε καλά. 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top