Irina Shayk: Μιλάει για πρώτη φορά μετά τον χωρισμό από τον Cooper

Τι είπε το εντυπωσιακό μοντέλο σε συνέντευξή του

Λίγο καιρό μετά την είδηση χωρισμού από τον Bradley Cooper, η Irina Shayk φωτογραφήθηκε για το καλοκαιρινό εξώφυλλο του «Harper’s Bazaar» και δήλωσε ότι πιστεύει στον θεσμό του γάμου. «Φυσικά και πιστεύω στον γάμο, δεν είμαι αυτός ο τύπος ανθρώπου που είναι ενάντια σε αυτό», είπε η ίδια.

Irina Shayk: Το πρώτο της post μετά τον χωρισμό από τον Bradley Cooper

Το εντυπωσιακό μοντέλο και ο ηθοποιός αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης. Βέβαια, πολλοί έχουν αναρωτηθεί για την αιτία χωρισμού του ζευγαριού, ενώ οι φήμες που θέλουν τον Χολιγουντιανό ηθοποιό να έχει σχέση με τη Lady GaGa οργιάζουν.

 

Οι δυο τους διατηρούν πολλοί καλές σχέσεις μιας και πάντα θα τους συνδέει η 2χρονη κόρη τους Lea De Seine. Ποια είναι όμως η γνώμη της μελαχρινής καλλονής για τον ρόλο της μητρότητας; Η Irina θεωρεί πως όταν μια γυναίκα γίνεται μητέρα δεν πρέπει να αλλάζει τις συνήθειές της.

«Πρέπει να είσαι ο πραγματικός σου εαυτός για τα παιδιά, ειδάλλως ζεις σε ένα ψέμα. Πες μου έναν λόγο που επειδή είσαι μητέρα θα πρέπει να φοράς πιο μακριά φούστα; Δεν πιστεύω καθόλου σε αυτό. Γιατί θα πρέπει να αλλάξεις αυτό που είσαι και αυτά που νιώθεις επειδή έγινες μητέρα; Πες μου γιατί;», είπε η Irina Shayk.

Bradley Cooper, Irina Shayk/ Φωτογραφία AP

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top