Μπακοδήμου: Το μήνυμα για τον τραυματισμό του γιου της

Τι συνέβη;

Συγκίνησε η Μαρία - Ο αποχαιρετισμός της Μπακοδήμου στον Πάνο Ζάρλα

Ο μικρός γιος της Μαρίας Μπακοδήμου και του Δημήτρη Αργυρόπουλου, Άρης Αργυρόπουλος δημοσίευσε ένα InstaStory στο προφίλ του στο Instagram που δημιούργησε πολλά ερωτηματικά.

Συγκεκριμένα, στο στιγμιότυπο, ο ίδιος βρίσκεται στο νοσοκομείο φορώντας μάσκα οξυγόνου και ορό στο χέρι, ενώ δίπλα του βρίσκονται οι καλοί του φίλοι που τον επισκέφτηκαν για να δουν πως είναι η κατάσταση της υγείας του. 

Η Μαρία Μπακοδήμου και ο Δημήτρης Αργυρόπουλος αν και έχουν ακολουθήσει χωριστούς δρόμους σαν ζευγάρι, διατηρούν άψογες σχέσεις και είναι ενωμένοι για χάρη των δύο παιδιών τους, Νικήτα και Άρη.

Πριν από λίγο, μάλιστα, η παρουσιάστρια δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram μία φωτογραφία με τον γιο της, Άρη, και τον γιατρό που τον βοήθησε θέλοντας να τον ευχαριστήσει που «έσωσε» το γόνατο του γιου της.

«Ηταν ένας άσχημος τραυματισμός στο γόνατο. Όλα πήγαν τέλεια. Ευχαριστώ πολύ για τα μηνύματα σας. Και κυρίως ευχαριστώ τον @ntagiopoulos. Έναν από τους καλύτερους γιατρούς που έχουμε!», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας η Μαρία Μπακοδήμου.

 

 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top