H συγκινητική ανάρτηση της Χριστίνας Βραχάλη για τον Βασίλη Λυριτζή  

«Σου χρωστάω μεγάλο μερίδιο αυτού που κατάφερα»

Δείτε το βίντεο των δημοσιογράφων του ΣΚΑΪ για τον πρώην συνεργάτη τους

Θλίψη στον δημοσιογραφικό κόσμο προκάλεσε τα ξημερώματα της Τρίτης ο θάνατος του Βασίλη Λυριτζή σε ηλικία 62 ετών.

Πολλοί ήταν οι φίλοι και οι συνεργάτες που τον αποχαιρέτησαν μέσα από τα προσωπικά τους social media, τιμώντας έτσι τη μνήμη του. Μία από αυτούς ήταν και η Χριστίνα Βραχάλη.

Ο Καμπουράκης στο star.gr: Αποχαιρετά συγκινημένος τον Βασίλη Λυριτζή

Η αθλητικογράφος μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μία φωτογραφία από το παρελθόν, όπου ποζάρει χαμογελαστή με τον Βασίλη Λυριτζή και τον Δημήτρη Οικονόμου.

«Είναι σίγουρα ένα από τα αστεία σου. Δε γίνεται αλλιώς. Βασίλη, κόφτο. Για κάτι τέτοια κακόγουστα αστεία τσακωνόμασταν δίχως αύριο. Έλα μωρέ Βασίλη, θα το πάρει του χρόνου το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός. Βασίλη, γιατί πάλι το Φως πρώτο; Δε σ άρεσε αυτό που φορούσα στην εκπομπή; Όχου μωρέ Βασίλη… Αφού είχαμε πει πως θα ξαναβρισκόμασταν. Βασίλη, δεν έχω λόγια. Σου χρωστάω ένα μεγάλο μερίδιο, αυτού που κατάφερα. Βασίλη, σ’ ευχαριστώ» έγραψε στο συγκινητικό κείμενο που συνόδευσε την φωτογραφία.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Είναι σίγουρα ένα από τα αστεία σου. Δε γίνεται αλλιώς. Βασίλη, κόφτο. Για κάτι τέτοια κακογουστα αστεία τσακωνόμασταν δίχως αύριο. Έλα μωρέ Βασίλη, θα το πάρει του χρόνου το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός. Βασίλη, γιατί πάλι το Φως πρώτο; Δε σ άρεσε αυτό που φορούσα στην εκπομπή; Ωχου μωρε Βασίλη... Αφού είχαμε πει πως θα ξαναβρισκόμασταν. Βασίλη, δεν έχω λόγια. Δεν βγαίνουν τα γαμημενα. Σου χρωστάω ένα μεγάλο μερίδιο, αυτού που κατάφερα. Βασίλη, σ' ευχαριστώ.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christina Vrachali (@christina_vrachali) στις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top