Πέτρος Κωστόπουλος: «Η μεγάλη βλακεία που έκανα…»

Τι είπε στην τελευταία του συνέντευξη

Γύρισε το χρόνο πίσω και αποκάλυψε την επιλογή που εκ των υστέρων έχει μετανιώσει . 

Ο Πέτρος Κωστόπουλος αναφέρθηκε αρχικά στο «Βράδυ» που παρουσίαζε στον Alpha, αλλά και στην εποχή που παρουσίαζε το «Πρωινό».

Το 2016, ο παρουσιαστής που έκανε πρεμιέρα στο Open στη ζώνη του Σαββατοκύριακου με την εκπομπή «Όλα Λάθος», θεωρεί πως δεν δόθηκε ο χρόνος που έπρεπε από τον Alpha, λέγοντας: «Και τα νούμερα της εκπομπής ήταν καλά. Δεν γκρινιάζω όμως. Κάθε κανάλι έχει τα δικά του κριτήρια, τις δικές του υπομονές και επιμονές. Εγώ ως εκδότης ήμουν της άποψης πως πρέπει να περιμένεις για να αποδώσει ένα προϊόν».

Το πρώτο μήνυμα της Ιωάννας Τούνη μετά την πρεμιέρα του «Όλα Λάθος»

Όσο για τις λάθος επιλογές τηλεοπτικά που έχει κάνει; Ο πρώην εκδότης και παρουσιαστής είπε στο “TV έθνος”: «Η μεγάλη βλακεία που έκανα στην τηλεόραση ήταν που δεν συνέχισα το πρωινό. Εκείνη η σεζόν έκλεισε με πολύ υψηλά ποσοστά, κοντά σε αυτά που έκαναν στον ΑΝΤ1ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά. Όμως επειδή χώριζα, για την ακρίβεια είχα ήδη χωρίσει, δεν ήθελα να συνεχίσω. Όταν τελείωσε η σεζόν είχα πρόταση από το Mega να συνεχίσω. Επειδή όμως φοβήθηκα πως ότι και να έλεγα θα έλεγαν ότι εμπεριέχει αναφορές στην Τζένη, είπα όχι. Ηλιθιωδώς. Το μετάνιωσα».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top