Το πρώτο μήνυμα της Ιωάννας Τούνη μετά την πρεμιέρα του «Όλα Λάθος»

Δήλωσε «κατά αγχωμένη» και… φάνηκε!

Δείτε την έναρξη του «Όλα λάθος» με τον Πέτρο Κωστόπουλο

Πρεμιέρα έκανε το Σάββατο το μεσημέρι η καινούργια εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου, «Όλα λάθος» στο Open.

Στο πλευρό του βρίσκονται η Μαντώ Γαστεράτου, η Ιωάννα Τούνη, ενώ ανειλημμένες υποχρεώσεις κράτησαν μακριά την Άννα Μαρία Βέλλη.

Μετά το τέλος της πρώτης εκπομπής, η Ιωάννα Τούνη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσίευσε μία φωτογραφία, κάνοντας το δικό της σχόλιο.

Ερωτευμένη ξανά μετά τον χωρισμό με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη

Όπως έγραψε χαρακτηριστικά. «Πριν λίγο τελείωσε η πρώτη εκπομπή @olalathos & πήγαν ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ κανονικότατα (όνομα & πράγμα) Όλα αποφασίστηκαν τελευταία στιγμή!! Η Άννα-Μαρία δεν κατάφερε να έρθει, πολλές οι αλλαγές στο πρόγραμμα & την θεματολογία & φυσικά εγώ ΚΑΤΑ ΑΓΧΩΜΕΝΗ! Το μόνο σίγουρο είναι πως θα σας κρατάμε παρέα Σαββατοκύριακο στο @opentvgr μαζί με τον @petroskostopoulos @madogasteratou & @amiyiami με την πιο όμορφη διάθεση, πολύ-πολύ γέλιο & εκπλήξεις #STAYTUNED Κάθε Σαββατοκύριακο LIVE στις 14:30 (Παρένθεση: ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΞΕΜΑΤΙΑΖΕΙ??? #SOS).».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Πριν λίγο τελείωσε η πρώτη εκπομπή @olalathos & πήγαν ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ κανονικότατα(όνομα & πράγμα😅) Όλα αποφασίστηκαν τελευταία στιγμή!! Η Άννα-Μαρία δεν κατάφερε να έρθει, πολλές οι αλλαγές στο πρόγραμμα & την θεματολογία & φυσικά εγώ ΚΑΤΑ ΑΓΧΩΜΕΝΗ! Το μόνο σίγουρο είναι πως θα σας κρατάμε παρέα Σαββατοκύριακο στο @opentvgr μαζί με τον @petroskostopoulos @madogasteratou & @amiyiami με την πιο όμορφη διάθεση, πολύ-πολύ γέλιο & εκπλήξεις❤️ #STAYTUNED Κάθε Σαββατοκύριακο LIVE στις 14:30 (Παρένθεση: ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΞΕΜΑΤΙΑΖΕΙ??? #SOS 🧿🧿🧿🧿)

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ι ω ά ν ν α Τ ο ύ ν η ® (@j.touni) στις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top