Το μήνυμα του Κρατερού Κατσούλη στον Ευθύμη Ζησάκη

«Μάζεψέ το!»

Στο θέμα που έχει προκύψει τις τελευταίες μέρες με τον Ευθύμη Ζησάκη και την παράσταση «Τοκ Τοκ» του Κώστα Σπυρόπουλου, αναφέρθηκε ο Κρατερός Κατσούλης.

Ο ηθοποιός και παρουσιαστής της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» έστειλε το δικό του μήνυμα στον νεαρό ηθοποιό: «Θέλω να πω στον Ευθύμη, γιατί έχει τύχει να τον είχα και μαθητή για μια χρονιά. Θέλω πραγματικά να μιλήσουμε κάποια στιγμή. Φίλε δεν ξέρω τι έχει γίνει, τι σου συμβαίνει… πρέπει όλο αυτό το πράγμα να το μαζέψεις. Πρέπει κάπως κάτι να γίνει, γιατί κάνεις κακό στον εαυτό σου πολύ και δεν είσαι ένα κακό παιδί. Δεν έχεις λόγο να φτιάχνεις μία τέτοια κατάσταση γύρω σου και υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να σε βοηθήσουν και που σου δίνουν ευκαιρίες, οπότε προφανώς κάτι συμβαίνει, δεν ξέρω τι είναι, ελπίζω να ‘ναι περαστικό, μάζεψέ το».

Μαυρίδης-Τανιμανίδης: Ξανά μαζί στο ίδιο κανάλι;

Τα λεγόμενα του Κρατερού συμπλήρωσε η Κατερίνα Καραβάτου, αφού κι εκείνη είχε συνεργαστεί τηλεοπτικά στο παρελθόν με τον Ευθύμη Ζησάκη. «Από την εμπειρία μου ήταν ένας πολύ συνεπής άνθρωπος. Είναι ένα πολύ ταλαντούχο παιδί. Νομίζω ότι θα το φτιάξει τώρα» είπε.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top