Αυτοκτόνησε το διάσημο μοντέλο «Zombie Boy»

Τον βρήκαν νεκρό μέσα στο διαμέρισμά του

Τέλος στη ζωή του έβαλε ο Rick Genest το διάσημο μοντέλο είχε καλυμμένο ολόκληρο το σώμα του με τατουάζ και ήταν γνωστός ως “Zombie Boy”.

Φίλοι του τον βρήκαν νεκρό μέσα στο διαμέρισμά του στη συνοικία Plateau Mont Royal στο Μόντρεαλ του Καναδά την Τετάρτη, αλλά η είδηση του θανάτου του έγινε σήμερα γνωστή. 

Ο “Zombie Boy” στις 7 Αυγούστου θα γιόρταζε τα 33α γενέθλιά του. Σε ηλικία 16 ετών έκανε το πρώτο του τατουάζ και μέχρι τα 19 του είχε καλύψει ολόκληρό το σώμα του. 

Είχε πρωταγωνιστήσει σε πολλές καμπάνιες γνωστών οίκων μόδας, αλλά και σε πρωτοσέλιδα περιοδικών όπως το GQ και η Vogue. 

Ο πρώτος που τον ανακάλυψε ήταν ο στυλίστας της Lady Gaga το 2011 με αποτέλεσμα να πρωταγωνιστήσει στο video clip για το τραγούδι “Born this Way” που σάρωσε στο YouTube. Έπαιξε επίσης μικρούς ρόλους σε ταινίες και τηλεοπτικές σειρές. 

Μόλις έμαθε τα άσχημα νέα η Lady Gaga έσπευσε στο Twitter για να εκφράσει τη λύπη της και να στείλει το δικό της μήνυμα για τις ψυχικές νόσους. 

«Είμαι συντετριμμένη από την αυτοκτονία του φίλου μου Rick Genest, Zombie Boy. Πρέπει να δουλέψουμε πιο σκληρά για να αλλάξουμε τη νοοτροπία όσον αφορά τις ψυχικές νόσους και να σβήσουμε το στίγμα ότι δεν μπορούμε να μιλάμε γι’ αυτές. Αν υποφέρετε κι εσείς καλέστε έναν φίλο ή την οικογένειά σας σήμερα. Πρέπει να έχουμε ο ένας τον άλλον», έγραψε. 

Στην ηλικία των 15 ετών, το μοντέλο ανακάλυψε ότι είχε έναν όγκο στον εγκέφαλο, με τους γιατρούς να του λένε ότι πιθανόν να πεθάνει ή να μείνει παραμορφωμένος. 

«Μάλλον αυτό μου προκάλεσε μια εμμονή με το νοσηρό και το μακάβριο. Τελικά υποβλήθηκα στην εγχείρηση αφαίρεσης του όγκου χωρίς να αποκτήσω ούτε ένα σημάδι, όμως από τότε συνειδητοποίησα ότι η ζωή είναι πολύ μικρή για να μην εκπληρώσω το όνειρό μου να γεμίσω τατουάζ και να κάνω αλλαγές στο σώμα μου», είχε πει σε συνέντευξή του στη Mirror.

Το πρώτο του τατουάζ, μια νεκροκεφαλή με κόκκαλα σε σχήμα σταυρού το έκανε στον ώμο του αμέσως μετά την επέμβαση.

Το παρατσούκλι “Zombie Boy” του το έδωσαν οι φίλοι του. 

«Αν μπλέκεις συνεχώς στους δρόμους κι έχει θέματα πρέπει να έχεις ένα παρατσούκλι για να καλύπτεις τον εαυτό σου. Το “Zombie” μου το έβγαλαν εξαιτίας της αγάπης μου για την punk μουσική και τις νεκροκεφαλές», είχε πει. 

Κατείχε το ρεκόρ Γκίνες για τα 176 τατουάζ που είχε στο σώμα του, ενώ γι’ αυτή του την εμμονή είχε πει:

«Εθίστηκα στα τατουάζ και τώρα έχω ένα κοστούμι ζωγραφισμένο στο σώμα μου κι έχω καλύψει ολόκληρο το πρόσωπό μου με ένα τατουάζ που με κάνει να δείχνω σαν σκελετός. Μου ταιριάζει απόλυτα».
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top