Ηλίας Γκότσης: Η μπηχτή που "πέταξε" για τον Ντάνο

Το πρώτο εξώφυλλο του νικητή του Survivor

συνέντευξη, Survivor, Ηλίας Γκότσης

Μπορεί να έχουν περάσει μόλις λίγα εικοσιτετράωρα από τη στιγμή που το Survivor έριξε αυλαία, όμως ο φετινός νικητής Ηλίας Γκότσης μετρά ήδη ένα εξώφυλλο σε εβδομαδιαίο περιοδικό. Ο μεγάλος νικητής του ριάλιτι επιβίωσης φωτογραφήθηκε για το Down Town με μαγιό και μίλησε για όλα.

Ο personal trainer ανέφερε επίσης πως καθ΄όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού έχασε 13 κιλά, εξηγώντας πως όταν μπήκε στο παιχνίδι ζύγιζε 103 κιλά και τώρα είναι 90 με ύψος 1,97. Ο νικητής του Survivor ανέφερε επίσης το λόγο που δε συνδέθηκε απευθείας μετά το τέλος του παιχνιδιού με το λογαριασμό του στο Instagram. Ο λόγος ήταν πως τόσους μήνες στον Άγιο Δομήνικο είχε ξεχάσει τους κωδικούς του και στη προσπάθειά του να τους θυμηθεί το μπλόκαρε.

Ωστόσο, βάση των τίτλων του εξωφύλλου του περιοδικού φαίνεται πως ο Ηλίας «έριξε την μπηχτή του» στον προκάτοχο του στο Survivor,Γιώργο Αγγελόπουλο και στις μετέπειτα επαγγελματικές του επιλογές. «Δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου να παίζει σε σαπουνόπερα», είπε ο Ηλίας Γκότσης κάνοντας λόγο για το «Τατουάζ», την σειρά του Alpha που πρωταγωνιστεί ο Ντάνος.

Ηλίας Γκότσης συνέντευξη

Ηλίας Γκότσης συνέντευξη

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top