Άβα Γαλανοπούλου: «Σκέφτηκα να βάλω τέλος στη ζωή μου»

Η εξαπάτηση από τον πρώην σύντροφό της και η δικαίωση στο δικαστήριο

Άβα Γαλανοπούλου: Ομολογεί ότι σκέφτηκε να βάλει τέλος στη ζωή της

Για τις πολύ δύσκολες στιγμές που πέρασε όταν εξαπατήθηκε από τον σύντροφό της μίλησε η Άβα Γαλανοπούλου.

Η ηθοποιός του είχε δώσει 650.000 δολάρια καθώς της είχε πει πως θα προέβαινε σε επενδύσεις. Ωστόσο αυτό δε συνέβη ποτέ. Όταν στην πορεία συνειδητοποίησε τι είχε γίνει, ξεκίνησε ο Γολγοθάς της.

Σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση στη «Real Life» και τον Βασίλη Μπουζιώτη, παραδέχτηκε πως είχε σκεφτεί ακόμα και να βάλει τέλος στη ζωή της:

«Μπορεί να εξαπατήθηκα και να πέρασα πάρα πολύ δύσκολα όλον αυτόν τον καιρό, αλλά ποτέ δεν θέλησα να εκδικηθώ! Ήθελα απλώς να αποδειχτεί η απάτη του και να μπορέσω να πάρω πίσω τα χρήματά μου που έβγαλα με εργασία χρόνων στο θέατρο και στην τηλεόραση. Εξαπατήθηκα, έδωσα 650,000 με τη διαβεβαίωσή του πως θα προβεί σε επενδύσεις και στη διαδρομή ανακάλυψα την απάτη του. Ήταν ένα πολύ δυνατό χαστούκι αυτό, που με τάραξε. Δεν έπαθα νευρική ανορεξία όπως γράφτηκε και ειπώθηκε, αλλά πρέπει να σου αποκαλύψω ότι έπαθα τέτοια κατάθλιψη από την απώλεια των μόνων χρημάτων που είχα, που αρνιόμουν προτάσεις για θέατρο και για τηλεόραση. Μέχρι να βάλω τέλος στη ζωή μου σκέφτηκα, αλλά κρατήθηκα όρθια και δυνατή από την αγάπη της οικογένειάς μου και των φίλων μου. Έζησα έναν εφιάλτη».

Πριν από μερικές ημέρες, η Άβα Γαλανοπούλου δικαιώθηκε στο δικαστήριο. Πλέον χαμογελά ξανά:

«Πέρασα πολύ δύσκολα, έζησα έναν αληθινό εφιάλτη, αφέθηκα, αρνήθηκα προτάσεις για δουλειά, ένιωσα να γίνομαι κομμάτια… Ναι, είμαι χαρούμενη κι ευτυχισμένη για την έκβαση της υπόθεσης αυτής που με βασάνισε τόσο καιρό».

«ΕΓΙΝΑ ΣΚΙΑ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΜΟΥ.ΜΕ ΕΒΛΕΠΑ ΣΤΟΝ ΚΑΦΡΕΦΤΗ ΚΑΙ ΤΡΟΜΑΖΑ»

«Δεν είχα μυαλό για τίποτα άλλο. Είχα βυθιστεί στο σκοτάδι και περίμενα τις εξελίξεις της περιπέτειάς μου. Έψαχνα φως στο Τούνελ για να βρω το κουράγιο να μαζέψω τις δυνάμεις μου. Έγινα… σκιά του εαυτού μου. Έβλεπα τον εαυτό μου στον καθρέφτη και τρόμαζα -όπως τρόμαζαν και οι άλλοι. Η αγάπη με έσωσε! Ο έρωτας με οδήγησε στο να σηκώσω αυτόν τον σταυρό και η αγάπη των δικών μου ανθρώπων μου κράτησε το χέρι για να μη σωριαστώ. Σε όλη αυτή την ιστορία έχασα το χαμόγελό μου, αλλά το βρίσκω ξανά σιγά-σιγά».
 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top