Harry- Meghan: Πόσο θα ενισχύσει τη βρετανική οικονομία ο βασιλικός γάμος;

Το Windsor ετοιμάζεται για το γεγονός της χρονιάς

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τον γάμο της χρονιάς. Φυσικά, αναφερόμαστε σε αυτόν του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle, όπου  αναμένεται να ενισχύσει τη βρετανική οικονομία κατά 500 εκατομμύρια λίρες, καθώς θα προσελκύσει πολλούς τουρίστες στη χώρα, ενώ και οι ίδιοι οι Βρετανοί θα συνεισφέρουν στην ενίσχυση της οικονομίας τους καθώς, όπως εκτιμούν αναλυτές, πρόκειται να γιορτάσουν το γεγονός.

Ο Harry, ο εγγονός της βασίλισσας Ελισάβετ θα παντρευτεί την εκλεκτή της καρδιάς του  στις 19 Μαΐου στο Κάστρο του Windsor, το βασιλικό ανάκτορο και κατοικία των βρετανών βασιλέων και βασιλισσών επί σχεδόν 1.000 χρόνια.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις της  Εθνικής Στατιστικής Υπηρεσίας, ο γάμος του Harry θα αποφέρει στη βρετανική οικονομία περίπου 500 εκατομμύρια στερλίνες.

Σχεδόν 150 εκατομμύρια λίρες θα δαπανηθούν από εκείνους που θα κάνουν πάρτι για να γιορτάσουν το γεγονός και περί τα 50 εκατομμύρια από τους καταναλωτές που θα αγοράσουν μπλουζάκια, καπέλα και άλλα σουβενίρ, σύμφωνα με όσα είχε δηλώσει ο εκτελεστικός διευθυντής της εταιρείας Ντέιβιντ Χέι.

Εξάλλου σχεδόν 100 εκατομμύρια λίρες εκτιμάται ότι θα κοστίζει η δωρεάν διαφήμιση του γάμου για τη Βρετανία σε παγκόσμιο επίπεδο, πρόσθεσε ο Χέι.

Cappuccino με τα πρόσωπα του πρίγκιπα Harry και Meghan Markle

Οι άνθρωποι που προσπαθούν να πάρουν μια γεύση από τον βασιλικό γάμο έχουν πολλές επιλογές στο Windsor καθώς οι επιχειρήσεις αποφάσισαν να προσαρμοστούν στο κλίμα των ημερών.

Έτσι λοιπόν, ένα cafe προσφέρει το  Megharryccino! Ένα Cappuccino με τα πρόσωπα του πρίγκιπα Harry και Meghan Markle. Προσφέρει επίσης στους πελάτες του κέικ με γεύση λεμόνι. Όπως είναι δηλαδή και η γαμήλια τούρτα του ζευγαριού.

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top