Η Μάρω Λύτρα εξομολογείται: «Θα με θάψει αν δεν βρω καλό δικηγόρο»

Η τραγουδίστρια φοβάται για την ζωή της

Μάρω Λύτρα: Εκφράζει φόβους για την ζωή της

Η Μάρω Λύτρα μίλησε στην Realnews για τον άνθρωπο που την παρενόχλησε σεξουαλικά, εξέφρασε φόβους για τη ζωή της, ενώ αποκάλυψε και τις επόμενες ενέργειες της.

 H τραγουδίστρια που ζει και εργάζεται στον Καναδά μέσω της σελίδας της στο Facebook αποκάλυψε ότι πριν από μερικά χρόνια και ενώ βρισκόταν στα πρώτα βήματα της καριέρας της έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης. Και ενώ στον διεθνή Τύπο συνεχίζουν να συγκλονίζουν οι απανωτές αποκαλύψεις για τη δράση του Harvey Weinstein, του πανίσχυρου Αμερικανού κινηματογραφικού παραγωγού, με τις καταγγελίες εναντίον του να πολλαπλασιάζονται, στη χώρα μας ξεκίνησε η συζήτηση για το αν υπάρχει και ποιος είναι ο... Harvey Weinstein.

«Θα με θάψει αν δεν βρω καλό δικηγόρο», δήλωσε η Μάρω Λύτρα υπογραμμίζοντας ότι ο άνδρας που την παρενόχλησε είναι ισχυρός και με μεγάλη φήμη. Οταν εκείνη αρνήθηκε να ενδώσει, όπως έγραψε στη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, αυτός ο άνδρας επέμεινε σε μια επίδειξη απύθμενου θράσους. «Εδώ είναι Ελλάδα, γλυκιά μου, και εδώ είσαι ένα τίποτα». Και αυτή απάντησε: «Αυτός είναι ο νόμος και δεν θα είσαι τίποτα τώρα που θα μιλήσω. Και σιώπησα αρκετά».

Μιλώντας για τις επόμενες ενέργειές της είπε: «Αναζητώ έναν δικηγόρο. Δεν θέλω να συνδέεται με αυτό το τέρας».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top