Χριστίνα Ψάλτη: «Έσπασε» την σιωπή της για τον πόλεμο που δέχεται: «Θα αποποιηθώ την περιουσία»!

«Έχω χρεωθεί κι εγώ δάνειο γι’ αυτούς τους ανθρώπους»

«Πόλεμος» έχει ξεσπάσει μετά τον θάνατο του Στάθη Ψάλτη, μεταξύ της οικογένειας του και της τελευταίας του συζύγου, Χριστίνα.

Τα παραπάνω επιβεβαίωσε και η κόρη του ηθοποιού Μαρία, η οποία ανέφερε τα ίδια με τον θείο της. Η Χριστίνα Ψάλτη ακούγοντας τα παραπάνω για το πρόσωπο της, «έσπασε» τη σιωπή της και μίλησε για πρώτη φορά στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά».

«Πονάω πάρα πολύ με όλον αυτό τον πόλεμο που γίνεται στο πρόσωπό μου και στη σχέση μου αλλά και στον γάμο μου 22 χρόνια με τον Στάθη. Αυτό είναι ένα μίσος πολλών ετών και αυτό το λέω σε εσάς προσωπικά. Εγώ και η μητέρα μου είχαμε φτιάξει τη σχέση του Στάθη με την κόρη του και η πρώην γυναίκα του μου φιλούσε τα χέρια, γιατί είχαν χαλάσει οι σχέσεις λόγω οικονομικών. Ο Στάθης επειδή έδινε ένα μεγάλο ποσό κάθε μήνα, κάποια στιγμή αυτό μειώθηκε λόγω της οικονομικής κρίσης… κακά τα ψέματα και τους έδινε πολύ λιγότερα. Εκεί που έδινε 5.000 ευρώ το μήνα ξαφνικά έγιναν λιγότερα. Από τότε υπήρχε μίσος στο πρόσωπό μου. Δεν πιστεύω ότι ήταν προσωπικό. Όποια κυρία και να ταν δίπλα του θα συνέβαινε αυτό. Με έβριζαν δεν με δέχτηκαν ποτέ», είπε αρχικά η Χριστίνα  και στη συνέχεια αναφέρθηκε στον αδερφό του ηθοποιού, Γιάννη Ρώτα.

«Όσο για τον Ρώτα, αυτόν τον λυπάμαι, γιατί είναι ένας άνθρωπος που έχει κατάθλιψη. Το βλέπετε κι εσείς. Είναι με χάπια, είναι όλα ψέματα. Τι να προτοπώ;».

Σε ότι αφορά την κόρη του Στάθη Ψάλτη, Μαρία ανέφερε: «Να πω ότι την πήρα τηλέφωνο όταν ήταν στην εντατική (ο Στάθης Ψάλτης) και αυτή ήταν στο εξoχικό της; Δηλαδή είναι… και την παρακαλούσα να έρθει; Να πω ότι ένα βράδυ της ζήτησα να μείνει και μου είπε βάλε αποκλειστική;»

 Όσο για το αν είχε χωρίσει με τον Στάθη Ψάλτη δήλωσε: «Δεν είχαμε χωρίσει ποτέ, ούτε για ένα δευτερόλεπτο. Είχαμε τσακωθεί γιατί τον ζήλευα και με ζήλευε, ειδικά τον πρώτο χρόνο, αλλά άλλο το ένα και άλλο το άλλο».

Πολύς λόγος γίνεται και για την περιουσία του Στάθη Ψάλτη και πως αυτό το γεγονός ήταν η αιτία για να ανοίξει ο ασκός του Αιόλου.

Η Χριστίνα ξεκαθάρισε λέγοντας:  «Διαθήκη δεν υπάρχει. Υπάρχουν κάποια πράγματα αλλά δεν διεκδικώ τίποτα και μάλλον θα κάνω και σύντομα αποποίηση εγώ. Αλλά επειδή το θέλω εγώ. Έχω περάσει 22 πανέμορφα χρόνια. Οικονομικά θα μπορούσα να είχα ότι ήθελα εγώ αλλά δεν ήθελα γιατί έτσι με μεγάλωσε η οικογένειά μου.  Αυτό που λένε ότι του έκανα βασανιστήρια… Ο Στάθης είναι ένα αρσενικό που δεν θα έμενε ποτέ με μια γυναίκα που θα του έκανε το παραμικρό. Δε σήκωνε μύγα στο σπαθί του.

Καταλάβαινε τα πάντα μέχρι τελευταία στιγμή. Τα πάντα! Η κόρη του μου είχε πει «Μην τον έχεις όλο Σταθάκη και Σταθάκη, του κάνεις κακό. Γίνε πιο δυνατή. Δεν μπορεί ένας άρρωστος να αρρωστήσει όλους εμάς τους υγιείς». 

Κλείνοντας πρόσθεσε: «Έχω χρεωθεί κι εγώ δάνειο γι’ αυτούς τους ανθρώπους, γιατί πια δεν μπορούσε να πάρει ο Στάθης. Κάποια στιγμή μου είπε: «Σε παρακαλώ, μπορείς να το κάνεις αυτό για μένα»; Και το έκανα. Χρεωμένη και με δάνειο. Τώρα νομίζω είναι 30.000 ευρώ. Ήδη έγινε το πρώτο δικαστήριο».

Δείτε το βίντεο…

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top