«Δεν μπορώ να το πιστέψω»: Σε ΣΟΚ η Καίτη Φίνου για το θάνατο του αγαπημένου της Στάθη Ψάλτη

Όσα είπε μιλώντας στο star.gr

«Δεν μπορώ να το πιστέψω»: Σε ΣΟΚ η Καίτη Φίνου για το θάνατο του αγαπημένου της Στάθη Ψάλτη

Kαταρρακωμένη. Αυτή είναι η λέξη που περιγράφει την Καίτη Φίνου μετά την είδηση του θανάτου του καλού και αγαπημένου της φίλου, Στάθη Ψάλτη.

Οι ελπίδες όλων για βελτίωση της υγείας του «έσβησαν» όταν ενημερώθηκαν ότι ο αγαπημένος ηθοποιός νικήθηκε από τον καρκίνο και δεν είναι πια ανάμεσά μας.

Το star.gr επικοινώνησε με την Καίτη Φίνου, το κορίτσι του ταλαντούχου καλλιτέχνη, εντός και εκτός των τηλεοπτικών πλατό, που μάλιστα πριν από μερικές ημέρες είχε ξεσπάσει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook για την πορεία της υγείας του «Στάθη της».

«Αφήστε τον ήρεμο. Καταλαβαίνει  - κι ας είναι σε καταστολή - πως όλοι περιμένετε. Αφήστε τον, αφήστε τον», είχε δηλώσει τότε μέσα από τα social media, δείχνοντας ότι περίμενε ο Στάθης να τα καταφέρει και να βγει πιο δυνατός από τον νοσοκομείο.

«Δεν μπορώ να μιλήσω, δεν μπορώ να το πιστέψω για αυτό και δεν μπορώ να μιλήσω», λέει με τρεμάμενη φωνή μιλώντας στο star.gr. «Δεν μπορώ να πω τίποτα ακόμη…», είπε κλαίγοντας στο τηλέφωνο και πριν κλείσει το τηλέφωνο συμπλήρωσε: «Συγγνώμη, δεν μπορώ να πω τίποτα άλλο… συγγνώμη».

 

Ρεπορτάζ: Κάσσι Φιλιππιτζή

email: k.filippitzi@gmail.com

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top