Θέμα star.gr: Διάσημοι παππούδες, διάσημα εγγόνια- Όταν η φήμη είναι κληρονομική

ΔΕΙΤΕ το φωτορεπορτάζ

Θέμα star.gr: Διάσημοι παππούδες, διάσημα εγγόνια- Όταν η φήμη είναι κληρονομική

Μεγάλωσαν σε οικογένειες που ζούσαν κάτω από τα φώτα της δημοσιότητας και κατάφεραν και έγιναν και εκείνοι διάσημοι όπως οι παππούδες τους!

Το star.gr συγκέντρωσε διάσημα εγγόνια που είχαν πασίγνωστους παππούδες και γιαγιάδες. 

Άλισον Λε Μπόργκες-Αλέν Ντελόν

Γαλαζοπράσινα μάτια και βλέμμα που μαγνητίζει... Κυματιστά μαλλιά, χείλη και απαράμιλλο στιλ, τα οποία, στους παλιότερους, σίγουρα... κάτι θυμίζουν. Η γοητεία της Alyson Le Borges είναι θέμα... γονιδίων. Και αυτό, γιατί το πανέμορφο μοντέλο θυμίζει στην πραγματικότητα, περισσότερο από κάθε τι, τον... παππού της, πάλαι ποτέ γόη της Γαλλίας και της μεγάλης οθόνης, Αλέν Ντελόν.

Η Άλισον όμως δεν λέγεται Ντελόν, γιατί είναι νόθα εγγονή του διάσημου ηθοποιού, με τον οποίο μοιάζει περισσότερο από κάθε άλλο τέκνο της οικογένειας.

Ο Άντονι Ντελόν αποκάλυψε την ταυτότητα της νόθας κόρης του μόλις το 2008, σε ένα βιβλίο-αυτοβιογραφία, που προκάλεσε πάταγο στη Γαλλία. Εκεί ομολόγησε ότι έμαθε πολύ αργά ότι είχε γίνει πατέρας και μάλιστα το πήρε πολύ άσχημα στην αρχή.

Ρόουζ Σλόσμπεργκ-Τζάκι Κένεντι

Είναι 28 ετών, μικροκαμωμένη, καστανή με μικρά μάτια που... κάτι σου θυμίζουν. Το όνομά της Ρόουζ Σλόσμπεργκ. Είναι η μεγαλύτερη εγγονή της Τζάκι Κένεντι και πρωταγωνιστεί σε διαδικτυακή κωμική σειρά.

Η 27χρονη Ρόουζ είναι κόρη της Κάρολιν Κένεντι και του Εντγουιν Σλόσμπεργκ, φοίτησε σε σχολείο θηλέων στη Νέα Υόρκη και ακολούθως στο Χάρβαρντ αγγλική φιλολογία και σκηνοθεσία. Aν και δεν αγαπά την έκθεση στα φώτα της δημοσιότητας και δεν την συναντάς συχνά σε κοινωνικές εκδηλώσεις, η νεαρή απόγονος των Κένεντι φαίνεται ότι έχει ένα μεγάλο πάθος που δεν είναι άλλο από την  υποκριτική. Και τώρα κάνει το ντεμπούτο της στο  «End Times Girls Club», τη διαδικτυακή σειρά που πρωταγωνιστεί με μια φίλη της. Και δικαιολογημένα τραβά όλα τα φώτα της δημοσιότητας πάνω της.

Ρίλεϊ Κιου- Έλβις Πρίσλεϊ

Η Ρίλεϊ Κιου έχει σίγουρα χτυπήσει "διάνα" στα γονίδια. Η εντυπωσιακή κοπέλα με το παράξενο όνομα είναι η μεγαλύτερη εγγονή του Έλβις Πρίσλεϊ.

Κόρη της μοναχοκόρης του βασιλιά και της Πρισίλα, η Ρίλεϊ έδειξε από μικρή την καλλιτεχνική της φύση. Και φυσικά η μαμά Λίζα Μαρί την άφησε ελεύθερη να την ακολουθήσει.

Σε ηλικία 14 ετών η Ρίλεϊ έκανε το ντεμπούτο της στον χώρο του μόντελινγκ όταν τον Φεβρουάριο του 2004 περπάτησε στην πασαρέλα για το ντεφιλέ των Dolce & Gabbana στην Ιταλία, ενώ τον Αύγουστο του ίδιου χρόνου φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο της "Vogue" δίπλα στη μαμά και τη γιαγιά της.

Αμέσως μετά –και χωρίς να αφήσει το μόντελινγκ- την κέρδισε ο κινηματογράφος της και την είδαμε στην ταινία "The Runaways" δίπλα στην Κρίστεν Στιούαρτ και την Ντακότα Φάνινγκ, μια ταινία σχετικά με τη ζωή της Τζόαν Τζετ.

Σάρλοτ Κασιράγκι-Γκρέις Κέλι

Η κόρη της πριγκίπισσας Καρολίνα είναι επαγγελματίας ιππέας με διακρίσεις και πρόσφατα πήρε μέρος στο ίδιο διεθνές τουρνουά στο Μονακό με την Αθηνά Ωνάση.

Εκτός από την ιππασία, η Σάρλοτ έχει αγάπη για τη δημοσιογραφία και έχει υπάρξει αρχισυντάκτρια και αρθρογράφος για γαλλικά περιοδικά μόδας. Επίσης, η Σάρλοτ έχει κάνει αμέτρητες φωτογραφήσεις για περιοδικά μόδας και έχει ποζάρει ως μοντέλο. Άλλωστε είναι «πλασμένη» για τον φακό…

 

Επιμέλεια: Τζωρτζίνα Γιαννοπούλου (ggiannopoulou@star.gr)

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top