Η Στεφανία Ρίζου μάγεψε τους Γάλλους και επέστρεψε στην Ελλάδα

Καινούργια βήματα δίπλα στον Αντώνη Ρέμο

Η Στεφανία Ρίζου μάγεψε τους Γάλλους και επέστρεψε στην Ελλάδα

Η Στεφανία Ρίζου μπορεί δέκα χρόνια να ασχολούνταν με το τραγούδι και να είχε συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα της εγχώριας μουσικής σκηνής, όμως η εμφάνισή της στον γαλλικό talent show, «The Voice» την έκανε να την γνωρίσει ολόκληρη η Ευρώπη.

Η 28χρονη, ξανθιά, γαλανομάτα πήγε στο Παρίσι και κατάφερε να ξεχωρίσει ανάμεσα σε 12.000 διαγωνιζόμενους, φτάνοντας στους 16 φιναλίστ του show.

stefania1.jpg
Η κριτική επιτροπή την αποθέωνε σε κάθε live, οι Γάλλοι είχαν ξετρελαθεί μαζί της, ενώ ο γαλλικός Τύπος την υποδέχθηκε με διθυραμβικούς τίτλους.

«Ελληνίδα θεά» την χαρακτηρίζει το περιοδικό Le Parisien , ενώ γαλλικά blog γράφουν ύμνους για τη φωνή της.

«Πέρασα μεγάλη αγωνία, καθώς δεν γνώριζα τη γλώσσα κι έπρεπε να κάνω προσπάθεια για να καταλάβω ακόμη και τι ήθελε να μου πει η επιτροπή. Όσο περνούσα τη διαδικασία και πλησιάζαμε στον τελικό εξοικειωνόμουν ολοένα και περισσότερο μ’ αυτό που μου συνέβαινε. Το “The Voice”, ήταν μια εκπληκτική εμπειρία που με μύησε στην ευρωπαϊκή νοοτροπία και με έκανε να καταλάβω τι σημαίνει να γίνεσαι αναγνωρίσιμος και ποπ είδωλο από τη μια μέρα στην άλλη», είπε η Στεφανία.

stefania2.jpg

Η νεαρή τραγουδίστρια σπουδάζει μουσική από πέντε ετών, ενώ όνειρό της ήταν να γίνει σολίστ και να παίξει στο Μέγαρο. Παρ’ όλ’ αυτά ένα demo που έστειλε στην Άννα Βίσση της άνοιξε την πόρτα για το τραγούδι.

Και μπορεί να κέρδισε τους Γάλλους, όμως αυτό δε σημαίνει ότι δεν είχε ένα τίμημα για την ίδια.

stefania3.jpg
«Τον χειμώνα δεν δούλεψα γιατί υπήρχε το “The Voice”, οι υποχρεώσεις του παιχνιδιού στη Γαλλία με έκαναν να αποκοπώ από τις πίστες και να ξαναγυρίσω στο πατροπαράδοτο γονικό χαρτζιλίκι. Το να μη δουλεύεις μια σεζόν, όπως έχουν γίνει οι συνθήκες ζωής σήμερα είναι πλέον δυσβάσταχτο. Γι’ αυτό και με το που πέρασα στους 16 αποχώρησα παίρνοντας τη δημοσιότητα που μου αναλογούσε. Από εκεί και πέρα έπρεπε να αποφασίσω αν θα μείνω μόνιμα στο εξωτερικό ή θα γυρίσω στην Ελλάδα».

stefania4.jpg

Προτίμησε λοιπόν το δεύτερο και τώρα βρίσκεται στο πλευρό του Αντώνη Ρέμου.

Δείτε μια από τις εμφανίσεις της Στεφανίας Ρίζου στο The Voice που κέρδισε την κριτική επιτροπή

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top