Άννα Φόνσου: «Κάνω έκκληση να μας πουν πού είναι ο Γιώργος Μαρίνος»

Η ηθοποιός τον αναζητάει παρά τις απειλές που δέχεται

Εδώ κι αρκετό καιρό τα ίχνη του Γιώργου Μαρίνου… αγνοούνται, με τη φίλη του Άννα Φόνσου να τον ψάχνει, παρά τις απειλές που δέχεται από τον άνθρωπο που φέρεται να τον φροντίζει σήμερα.

Η γνωστή ηθοποιός όταν ρωτήθηκε από τον Γιώργο Λιάγκα στην εκπομπή του για την τύχη του μεγάλου σόουμαν, αποκάλυψε ότι ζει κάπου στα Νότια προάστια, κάνοντας έκκληση στον άνθρωπο που τον έχει αναλάβει να πει που βρίσκεται. 

Αποκλειστικό star.gr - Η απάντηση του άντρα που φροντίζει τον Γιώργο Μαρίνο

«Κάνω μία έκκληση στον άνθρωπο που είναι μαζί του να μας πει πού είναι, γιατί τον αγαπάμε, θέλουμε να τον βοηθήσουμε. Είναι κάποιος άνθρωπος που τον περιποιείται απ ό,τι έχω μάθει, αλλά δεν θέλει να μας πει πού είναι και πώς είναι… Δεν ξέρω γιατί. Αυτός ο άνθρωπος όποτε ανακατεύομαι εγώ, με παίρνει τηλέφωνο και μου λέει ότι θα μου κόψει τα πόδια. Δεν έχω σταματήσει επειδή με απειλεί, αλλά όσο και να ψάξω… Βρήκα και κάποιους συγγενείς του Γιώργου… γιατί αυτοί έχουν το δικαίωμα, δεν ξέρω… Ζει κάπου στη Γλυφάδα, Βούλα, αλλάζει σπίτια», είπε στον «αέρα».

«Ο Γιώργος Μαρίνος δε θυμάται το παρελθόν του!»: Ποιος το είπε;

«Μια κοπέλα που τον περιποιόταν και την είδα, μου είπε ότι είναι καλά, Ότι έχει μια κοπέλα που τον περιποιείται, ότι μένει σε ένα ωραίο σπίτι, ότι δεν είναι δυστυχισμένος. Μπορεί να μην θέλει και ο Γιώργος να είναι με κόσμο. Και όταν έμενε στο σπίτι του ηθοποιού, δεν ήθελε και πολλά πολλά. Μόνο με μένα μιλούσε», συμπλήρωσε.

Από τις αρχές του 2014 και για μεγάλο διάστημα ο Γιώργος Μαρίνος ζούσε στο «Σπίτι του ηθοποιού», πρόεδρος του οποίου είναι η Άννα Φόνσου, αφού δυσκολευόταν να ζει μόνος στο σπίτι του στην Καλλιτεχνούπολη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top