Το τερμάτισε και ο Μπαλάφας! Μπέρδεψε την Πάολα με ύβρεις κατά αστυνομικών

Συνεχίζεται ο σάλος και για τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κασιμάτη

Με απαράδεκτο τρόπο επιχείρησε να  δικαιολογήσει τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίνα Κασιμάτη, για το υβριστικό σύνθημα κατά αστυνομικών, ο συνάδελφός της Γιάννης Μπαλάφας.

«Τα ….. της Πάολα δεν είναι σιλικόνη,  μπάτσοι γουρούνια δολοφονοι, τα λέει η νεολαία» ανέφερε ο κ. Μπαλάφας, προκαλώντας νέο σάλο, μετά τα όσα είχαν προηγηθεί με την Ν. Κασιμάτη.

«Συγγνώμη» από Κασιμάτη για το «μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι»   

ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΗ ΣΥΓΓΝΩΜΗ 

Με καθυστέρηση σχεδόν 24 ωρών ζήτησε συγγνώμη η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίνα Κασιμάτη μετά τον  σάλο που προκάλεσε προσβλητική της ανάρτηση  κατά των αστυνομικών, με υβριστικό σύνθημα.  Χρειάστηκε η παρέμβαση του προέδρου της Βουλής για να «της τραβήξει το αυτί» το κόμμα της, ενώ αστυνομικές ενώσεις προσέφυγαν στη δικαιοσύνη. 

Αντιδράσεις για το σχόλιο της Κασιμάτη για τους αστυνομικούς

«Η  διεύρυνση γκαζώνει, μπάτσοι-γουρούνια-δολοφόνοι»: Με την άστοχη αυτή φράση θέλησε να σχολιάσει την γκάφα της ΕΡΤ που βάφτισε τη Ντόρα Μπακογιάννη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ σε ρεπορτάζ προ ημερών. Κανείς όμως δεν κατάλαβε πώς μέσα στο μυαλό της κ. Κασιμάτη, η διεύρυνση του ΣΥΡΙΖΑ συνδυάζεται με ύβρεις στους αστυνομικούς.

Μάλιστα,  συνδικαλιστικές οργανώσεις αστυνομικών κατέθεσαν μηνύσεις για εξύβριση και παράβαση της αντιρατσιστικής νομοθεσίας.

ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ Η ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ  

Σε επιστολή της η βουλευτής προς την Ένωση Αστυνομικών  Υπαλλήλων, δεν πήρε ούτε λέξη πίσω, ζητώντας μάλιστα τα ρέστα και εκφράζοντας  την έκπληξή της, γιατί…  άραγε προκάλεσε τόση φασαρία μια στερεοτυπική φράση! 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top