Αχαΐα: Κουκουλοφόροι εισέβαλαν σε σπίτι και κράτησαν ομήρους

Νύχτα τρόμου για πρώην δημοτική σύμβουλο

Δείτε το βίντεο από το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star.

Ολονύχτιο θρίλερ εκτυλίχθηκε σε σπίτι πρώην δημοτικής συμβούλου στη δυτική Αχαΐα, όταν εισέβαλαν στο σπίτι της κουκουλοφόροι. 

Όλα έγιναν γύρω στις 01:30 τα ξημερώματα. Πέντε κουκουλοφόροι κατάφεραν να μπουν στο σπίτι, την ώρα που η γυναίκα και ο σύζυγός της κοιμόνταν. Άνοιξαν τα φώτα, τους επιτέθηκαν και τους απείλησαν με ένα κατσαβίδι, ζητώντας τους λεφτά και χρυσαφικά. 

Οι δράστες ακινητοποίησαν το ζευγάρι και άρχισαν να ψάχνουν όλο το σπίτι για πολύτιμα αντικείμενα. Η πρώην δημοτική σύμβουλος αναγκάστηκε να τους πει πού βρίσκονταν τα χρήματα και τα χρυσαφικά. Οι κουκουλοφόροι άνοιξαν το χρηματοκιβώτιο και πήραν από μέσα όλα τα οικογενειακά κειμήλια, βέρες, χρυσαφικά και όσα χρήματα υπήρχαν. 

Μάλιστα κάθισαν αρκετή ώρα στο σπίτι, κρατώντας δεμένο το ζευγάρι, λέγοντας πως δεν πρόκειται να φύγουν αν δεν τους τα πάρουν όλα. Τελικά, μετά από αρκετή ώρα αποφάσισαν να φύγουν, παίρνοντας μαζί τους τα κινητά τηλέφωνα του ζευγαριού, ενώ έκοψαν τις σταθερές τηλεφωνικές συνδέσεις και πήραν μαζί και το ρούτερ του ίντερνετ. 

Σε ερώτηση της έντρομης γυναίκας γιατί τα κάνουν όλα αυτά, ένας από τους δράστες της είπε πως δεν έχουν να φάνε. 

Αφού τελείωσε ο εφιάλτης, το ζευγάρι απευθύνθηκε στην αστυνομία, η οποία διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό των επικίνδυνων διαρρηκτών. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top