Γιορτή του πατέρα: Επώνυμοι Έλληνες που γιορτάζουν σήμερα πρώτη φορά!

Φέτος «πέφτει» 18 Ιουνίου και γιορτάζουν όλοι οι μπαμπάδες!

Η γιορτή του Πατέρα: Χρόνια πολλά σε όλους τους μπαμπάδες / βίντεο ΑΝΤ1

Η Παγκόσμια Ημέρα του Πατέρα ή όπως έχει επικρατήσει να την λέμε Γιορτή του Πατέρα, ονομάζεται η κινητή εορτή προς τιμήν του πατέρα και του πατρικού δεσμού. Στην Ελλάδα γιορτάζεται κάθε χρόνο την τρίτη Κυριακή του Ιουνίου και είναι μία ημέρα αφιερωμένη σε όλους τους μπαμπάδες του κόσμου κατά αντιστοιχία με τη γιορτή της μητέρας.

Γιορτή του Πατέρα: Παιχνίδια και δραστηριότητες στο «Άλσος Παγκρατίου»

Ποιος εμπνεύστηκε αυτή την ημέρα; Μία Αμερικανίδα, με το όνομα Αμερικανίδα Σονόρα Σμαρτ-Ντοντ, η οποία ήθελε να τιμήσει τον μπαμπά της, Γουίλιαμ Σμαρτ, βετεράνο του Αμερικανικού Εμφυλίου Πολέμου, ο οποίος μεγάλωσε μόνος του τα 6 παιδιά της οικογένειας, με το να καθιερωθεί μία ανάλογη γιορτή με αυτή της μητέρας

Επώνυμοι Έλληνες μπαμπάδες που γιορτάζουν σήμερα πρώτη φορά

Η γιορτή του πατέρα, είναι εξίσου σημαντική όπως και αυτή της μητέρας, αφού και οι δυο γονείς είναι η μαγική σύσταση μίας ισσοροπημένης οικογένειας.

Ας δούμε ποιοι επώνυμοι μπαμπάδες γιορτάζουν φέτος για πρώτη φορά τη γιορτή του πατέρα!

Δημήτρης Αλεξάνδρου

O Δημήτρης Αλεξάνδρου, σύντροφος της Ιωάννας Τούνη έγινε μπαμπάς για πρώτη φορά τον Ιανουάριο που μας πέρασε, ενώ πριν από λίγες ημέρες ομολόγησε ότι νιώθει τρισευτυχισμένος και αναμένει με μεγάλο ενθουσιασμό το καλοκαίρι που έρχεται, το οποίο περιμένει πώς και πώς να το περάσει με τα αγαπημένα του πρόσωπα. 

«Πλησιάζει το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, ακούω αυτές τις μουσικάρες και πόσο θα ήθελα να πάω στην Ελαφόνησο για κάμπινγκ, τέρμα δεξιά στο μεγάλο Σίμο και να ακούω αυτά τα τραγούδια με αναμμένη φωτιά και ο μικρός να κάνει το πρώτο του κάμπινγκ. Να είμαι με φίλους, με Ιωάννα και Νουνίτο».

«Χρόνια Πολλά Μανούλα» - Σήμερα είναι η Γιορτή της μητέρας

Λεωνίδας Κουτσόπουλος

Ο αγαπημένος μας σεφ και κριτής του αγαπημένου διαγωνισμού μαγειρικής MasterChef, Λεωνίδας Κουτσόπουλος, έγινε για πρώτη φορά μπαμπάς τον προηγούμενο Σεπτέμβριο, όταν η σύντροφός του, ηθοποιός Χρύσα Μιχαλοπούλου, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι.

Ο γνωστός σεφ προσθεί να κρατά μακριά από τα φώτα της δησμοσιότητας την προσωπική του ζωή, παρ' όλα αυτά φαίνεται πόσο ευτυχισμένος είναι που έγινε μπαμπάς, αφού πριν από λίγο καιρό ανέβασε στον προσωπικό λογαριασμό του στο instagram μία φωτογραφία εκείνου και του γιου του, με τη λεζάντα: «Εσύ μικρέ, να χαμογελάς πάντα».

Ιωσήφ Μαρινάκης

Ο γνωστός ηθοποιός Ιωσήφ Μαρινάκης έγινε μπαμπάς κάτω από άκρα μυστικότητα πριν από μερικούς μήνες, αποκτώντας ένα υπέροχο και υγιέστατο αγοράκι. 

Ο ηθοποιός κατάφερε να διατηρήσει την καινούργια του σχέση, αλλά και την εγκυμοσύνη της συντρόφου του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Εξίσου διακριτικά θέλησε να μη γίνει γνωστή και η γέννηση του παιδιού του. Έτσι, γιορτάζει την ημέρα του πατέρα φέτος πρώτη φορά!

O Ιωσήφ Μαρινάκης έγινε πατέρας για πρώτη φορά και δεν το έμαθε κανείς!

Μιχαήλ Σαράντης

Για πρώτη φορά φέτος θα γριορτάζει την ημέρα του πατέρα ο γνωστός ηθοποιός Μιχάλης Σαράντης, αφού με τη σύντροφό του, Μαίρη Μηνά απέκτησαν τον περασμένο Σεπτέμβριο τον πρώτο καρπό του έρωτά τους, ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Ο γνωστός ηθοποιός απολαμβάνει όσο τίποτα την πατρότητα, ενώ δε διστάζει να δημοσιεύει φωτογραφίες από την καθημερινότητα με τη μικρή του κόρη και τη χαρά της πατρότητας που νιώθει στα social media.

Μιχάλης Σαράντης: Αποκάλυψε το όνομα που θα πάρει η κόρη του

Ίαν Στρατής

Ο Έλληνας τραγουδιστής, μουσικός και ηθοποιός Ίαν Στρατής και η Μαίρη Συνατσάκη πριν από κάποιους μήνες απέκτησαν μία υπέροχη κορούλα. Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες, η Ολίβια, όπως την ονόμασαν, έγινε 6 μηνών!

Ίαν Στρατής: Η τρυφερή ανάρτηση για την έξι μηνών κόρη του και τη Συνατσάκη

Τότε ο Ίαν Στρατής ανάρτησε μια φωτογραφία με εκείνον και την κόρη του μαζί με μια κιθάρα, ενώ η λεζάντα που συνόδευε τη φωτογραφία έλεγε: «6 μήνες στον Παράδεισο».

Γιώργος Τσούλης

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής του διανύει ο Γιώργος Τσούλης, αφού έγινε μπαμπάς γα πρώτη φορά τον περασμένο Οκτώβριο. Ο γνωστός σεφ και συνεργάτης στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και η σύζυγός του Μαριαλένα έφεραν στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι,

Τότε την είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος ο Γιώργος Τσούλης με μία γλυκιά ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram: «Ήρθε στη ζωή το παιδάκι μας… το δικό μας ΘΑΥΜΑ! Τα συναισθήματά μας είναι απερίγραπτα.. ένα τόσο δα πλασματάκι που μας έφερε τόσο μεγάλη χαρά!! Θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στην Μαριαλένα μου, που μου έκανε το καλύτερο δώρο...».

Ο Πέτρος Συρίγος παντρεύεται & βαπτίζει την κόρη του - Το όνομα της μικρής

Πέτρος Συρίγος

Ο γνωστός chef, Πέτρος Συρίγος, δηλώνει πολύ ευτυχισμένος αφού σε λίγο καιρό πρόκειται να παντρευτεί τη σύντροφό του, αλλά και να βαπτίσουν την κόρη τους, που ήρθε και τους άλλαξε τη ζωή.

Μάλιστα λίγες μέρες μετά τη γέννησή της, ο καταξιωμένος σεφ είχε αναρτήσει μία φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, γράφοντας: «Υπάρχει η ζωή πριν το παιδί…και η ζωή μετά… Η διαφορά τεράστια… Αυτό που σου δίνει; Απερίγραπτο!!! Θεωρώ ότι κανένας γονιός δεν μπορεί να εξηγήσει με λόγια αυτό που σου δίνει καθημερινά ένα μωρό-παιδί…και είμαι ακόμα στην αρχή!»

Κωνσταντίνος Δανιάς

Ο εκπαιδευτής σκύλων και σύζυγος της Ιωάννας Μαλέσκου, Κωσνταντίνος Δανιάς, θα γιορτάσει φέτος για πρώτη φορά την ημέρα του πατέρα, αφού μόλις πριν από λίγες εβδομάδες η γνωστή παρουσιάστρια έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτά τους: ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Μάλιστα, το αγαπημένο ζευγάρι παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο πριν από λίγο καιρό, με την Ιωάννα Μαλέσκου να δηλώνει: «Θα παντρευτούμε πολιτικό πολύ άμεσα. Για τον θρησκευτικό δεν ξέρω να σου πω γιατί πρέπει να συναινέσουν και οι δύο σε αυτό. Κάποια στιγμή θέλουμε να γίνει και αυτό. Αλλά στη φάση αυτή θα είναι πολιτικός».

Το ζευγάρι έχει κρατήσει τη σχέση του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας το διάστημα που είναι μαζί, αλλά λίγες φορές που τους έχει πιάσει ο τηλεοπτικός φακός σε κάποια κοινή τους έξοδο φαίνονται και οι δύο πολύ ευτυχισμένοι.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ioanna Maleskou (@imaleskou)

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top