Το φυσικό μεταλλικό νερό ΔΙΟΣ γιορτάζει τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Νερού

Η αξία του στην προστασία αλλά και στην καλύτερη λειτουργία του οργανισμού

φυσικό μεταλλικό νερό ΔΙΟΣ από τον Όλυμπο

Νερό. Η αξία του ανεκτίμητη. Το πολυτιμότερο αγαθό για τη ζωή πολλές φορές θεωρείται δεδομένο και ανεξάντλητο. Η Παγκόσμια Ημέρα Νερού είναι μια αφορμή να αναθεωρήσουμε αλλά και να επανεκτιμήσουμε την αξία του.

Το φυσικό μεταλλικό νερό ΔΙΟΣ από τον Όλυμπο, «γιορτάζει» τη φετινή Παγκόσμια Ημέρα Νερού υπογραμμίζοντας την αξία του στην προστασία αλλά και στην καλύτερη λειτουργία του οργανισμού. Φυσικά φιλτραρισμένο μέσα από γεωλογικά πετρώματα και εμπλουτισμένο με πολύτιμα μέταλλα και ιχνοστοιχεία, το ΔΙΟΣ  φτάνει στο ποτήρι σας απαράμιλλα καθαρό και ευεργετικό.    

Με καταγωγή από τον Όλυμπο, το πρώτο και μοναδικό βουνό της Ελλάδας, #το οποίο αποτελεί προστατευμένο Οικοσύστημα της Παγκόσμιας Βιόσφαιρας από την UNESCO, το ΔΙΟΣ έχει την προστασία στη φύση του.   

Το νερό πηγάζει μέσα από οικοσυστήματα. Οικοσύστημα εννοείται η βασική οικολογική μονάδα που αποτελείται #από το φυσικό περιβάλλον (ο αέρας, το νερό, το χώμα, #ο ήλιος) και τους οργανισμούς που ζουν σε αυτό.

Η προστασία του περιβάλλοντος είναι απαραίτητη για την προστασία του νερού. Προστατευμένο περιβάλλον σημαίνει πιο προστατευμένο, πιο αγνό, καθαρό νερό.

Η απαράμιλλη καθαρότητα και ποιότητα ΔΙΟΣ πηγάζει από... την καταγωγή του.  

Φυσικό μεταλλικό νερό ΔΙΟΣ. Η προστασία είναι #στη φύση του.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top