Metron Αnalysis: Πρώτη η ΝΔ – Παγιώνεται στη 2η θέση η Πλεύση Ελευθερίας

Πτώση για ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ

κάλπη ψηφοδέλτια

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add star.gr on Google

Αρκετά και ενδιαφέροντα είναι τα συμπεράσματα που προκύπτουν από τη νέα δημοσκόπηση της Metron Analysis που παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο του Mega την Πέμπτη 20 Μαρτίου 2025.

Σύμφωνα  με τη δημοσκόπηση, φαίνεται πως η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός αντιμετωπίζουν αρκετή φθορά μιας και καταγράφουν τα χαμηλότερα ποσοστά των τελευταίων πέντε μηνών. Ο πρόσφατος ανασχηματισμός και η αλλαγή Προέδρου της Δημοκρατίας φαίνεται πως δεν έπεισαν τους πολίτες, ενώ το 56% επιθυμεί πρόωρες εκλογές.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της δημοσκόπησης, η Πλεύση Ελευθερίας καταγράφει σημαντική άνοδο, καταλαμβάνοντας τη δεύτερη θέση τόσο στην πρόθεση ψήφου όσο και στην εκτίμηση ψήφου. Αυτό οφείλεται κυρίως στη στάση που έχει κρατήσει το κόμμα στην υπόθεση των Τεμπών.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο newpost.gr  
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top