ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κασσελάκης απέλυσε τον Γιώργο Τσίπρα

Ανακοίνωση με βολές του ξαδέλφου του πρώην πρωθυπουργού

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κασσελάκης Απέλυσε Τον Τσίπρα

Μετά τον Θανάση Θεοχαρόπουλο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, απέλυσε από τη θέση του επιστημονικού συνεργάτη και τον Γιώργο Τσίπρα

Γιώργος Τσίπρας: Θέτει θέμα ηγεσίας στον ΣΥΡΙΖΑ

Πηγές της Κουμουνδούρου αναφέρουν πως ο ξάδελφος του πρώην πρωθυπουργού, μετά την απομάκρυνσή του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα για να κατέβει υποψήφιος στις ευρωεκλογές ζήτησε χαριστικά να διατηρήσει τον μισθό του διευθυντή της ΚΟ για τρεις μήνες μέχρι τις εκλογές. 

Οι ευρωεκλογές τελείωσαν, χωρίς ο ίδιος να εκλεγεί και, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο οικονομικός διευθυντής του ΣΥΡΙΖΑ τον είχε ενημερώσει ότι θα σταματήσει να πληρώνεται. 

Γιώργος Τσίπρας: Αποκαλύπτει τη στάση του Αλέξη Τσίπρα στις αποχωρήσεις

Ωστόσο, ο Γιώργος Τσίπρας σε ανακοίνωσή του παρουσιάζει ως αιτία της απόλυσής του συνέντευξη που παραχώρησε στην ΕΡΑ και στην οποία υποστήριξε την ανάγκη ανασύνθεσης του προοδευτικού χώρου και δημοκρατικής λειτουργίας των κομμάτων. 

Στη δήλωσή του ο κ. Τσίπρας αναφέρει:

Κασσελάκης: Δεν υπάρχει σενάριο να φύγω και να έρθει από μηχανής Θεός

«Δέκα λεπτά μετά από ραδιοφωνική συνέντευξη στην ΕΡΑ, στην οποία υποστήριξα την ανάγκη ανασύνθεσης του προοδευτικού χώρου και δημοκρατικής λειτουργίας των κομμάτων, ενημερώθηκα «σχετικά με τη λύση σύμβασης εργασίας» από τον ΣΥΡΙΖΑ. Πρόκειται μάλλον για σύμπτωση, σε συνέχεια άλλων συμπτώσεων. Προφανώς η ανασύνθεση του προοδευτικού χώρου θα προχωρήσει παρά τα όποια εμπόδια γιατί είναι απαίτηση της συντριπτικής πλειοψηφίας. Επίσης, η κατάκτηση εδώ και δεκαετίες για δημοκρατία στα κόμματα όπως και στην κοινωνία δε θα υποκλιθεί σε επικίνδυνες αντιλήψεις που αναφέρονται μόνο σε δικαιώματα και καθόλου στην πολύ βαθύτερη και ευρύτερη ανάγκη δημοκρατίας, διαφάνειας και λογοδοσίας. Σε ό,τι με αφορά, δεν ανήκω στο κλαμπ όσων δε θα χρειαστεί να ξαναδουλέψουν στη ζωή τους αλλά και σχεδόν ποτέ δεν συνδυαζόταν η πολιτική μου δραστηριότητα με επαγγελματική κομματική σχέση».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top