Γιώργος Τσίπρας: Αποκαλύπτει τη στάση του Αλέξη Τσίπρα στις αποχωρήσεις

Αποχώρησαν Κυρίτσης και Παρασκευόπουλος

Στις εξελίξεις που μονοπωλούν το ενδιαφέρον στον ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε ο Γιώργος Τσίπρας, ξεκαθαρίζοντας ότι οι μαζικές αποχωρήσεις «θα σταματήσουν την κατάσταση εσωστρέφειας που ήταν η πιο ανώμαλη κατάσταση που έχει βιώσει το κόμμα».

ΣΥΡΙΖΑ: Φτιάχνουν κόμμα οι 11 αποχωρήσαντες – Βρήκαν και τα γραφεία

«Ήταν σχετικά μεγάλα ονόματα» είπε ο κ. Τσίπρας σχετικά με τους αποχωρήσαντες και πρόσθεσε «υπάρχει ένα παρελθόν στο ποιος έκανε και ποιος όχι αντιπολίτευση», πριν τους ευχηθεί «καλή τους τύχη». Μιλώντας σε εκπομπή του ΣΚΑΪ, χαρακτήρισε τη διάσπαση ως την πρώτη παγκοσμίως χωρίς πολιτικό επίδικο.

Όσον αφορά στην στάση του ξαδέρφου του, Αλέξη Τσίπρα απέναντι στις εξελίξεις, ο Γιώργος Τσίπρας είπε ότι «και για εμάς δεν ήταν μια ευχάριστη εξέλιξη και πολύ περισσότερο για τον Αλέξη Τσίπρα που έχτισε τον ΣΥΡΙΖΑ».

Οι 40ρηδες που αναδείχθηκαν επί Τσίπρα και βρέθηκαν εκτός ΣΥΡΙΖΑ  

Στην ερώτηση σε ποιον ανήκει ο πρώην πρωθυπουργός, ο Γιώργος Τσίπρας απάντησε ότι «ανήκει στον ΣΥΡΙΖΑ, προφανώς πονάει το κόμμα του και θα ήθελε να είναι καλύτερη η κατάσταση».

ΣΥΡΙΖΑ: Αποχώρησαν Κυρίτσης και Παρασκευόπουλος

Δύο νέες αποχωρήσεις ανακοίνωσαν σήμερα, Παρασκευή, δύο ακόμα πρόσωπα από τον ΣΥΡΙΖΑ. Πρόκειται για τους Γιώργο Κυρίτση και Νίκο Παρασκευόπουλο, ο οποίος διετέλεσε πρώην υπουργός Δικαιοσύνης.

Νίκος Παρασκευόπουλος και Γιώργος Κυρίτσης / Eurokinissi

Ο κ. Κυρίτσης στην ανακοίνωσή του αναφέρει ότι από σήμερα μένει ανένταχτος ενώ υπενθυμίζεται ότι ο δημοσιογράφος και πρώην βουλευτής με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης είχε ήδη παραιτηθεί από την Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ.

Συγκεκριμένα, αναφέρει σε ανάρτησή του στο Facebook: «Καλημέρα, μετά από 43 συναπτά έτη στην οργανωμένη πάλη, από σήμερα είμαι ανένταχτος. Ήταν μια δύσκολη απόφαση, παρ’ ότι αναγκαστική όπως τα καταλαβαίνω τα πράγματα. Ψυχή βαθιά».

Παράλληλα, την αποχώρησή του από τον ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε και ο πρώην υπουργός Νίκος Παρασκευόπουλος, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν αποτελεί «διαζύγιο» από τον χώρο της ανανεωτικής Αριστεράς.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top