Γιώργος Τσίπρας: Θέτει θέμα ηγεσίας στον ΣΥΡΙΖΑ

Ήταν από τους πρώτους που στήριξαν τον Στέφανο Κασσελάκη

Λίγες ώρες μετα την μαραθώνια συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας ο Γιώργος Τσίπρας, από τους πρώτους που στήριξαν τον Στέφανο Κασσελάκη, έθεσε θέμα ηγεσίας. 

Ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, παραχώρησε συνέντευξη στα Παραπολιτικά και τόνισε ότι το κόμμα πρέπει να πάει στις ευρωεκλογές με τον Κασσελάκη, όμως «αν δεν υπάρξει συνεννόηση, να υπάρξει ένας άνθρωπος που θα συγκεντρώνει τη συναίνεση όλων μας, ομόφωνα, να προχωρήσουμε μέχρι τις Ευρωεκλογές».

Γιώργος Τσίπρας: Αποκαλύπτει τη στάση του Αλέξη Τσίπρα στις αποχωρήσεις

Ο Γιώργος Τσίπρας για το περιβόητο ερωτηματολόγιο 

Σχετικά με το ερωτηματολόγιο, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε: «Οι συνολικές εξελίξεις έχουν σημασία. Πρέπει να αποκατασταθεί μια πολιτική λειτουργία στον ΣΥΡΙΖΑ για να πάμε καλά για τις ευρωεκλογές. Το αδιαμεσολάβητο δεν είναι κακό, όσο περισσότερη επαφή υπάρχει με την κοινωνία και τα μέλη είναι το καλύτερο για έναν ηγέτη». 

Γιώργος Τσίπρας: «Θα πρέπει να φύγει από την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ ο Κασσελάκης;»

Ο Γιώργος Τσίπρας δε δίστασε να απαντήσει και για το εάν θα πρέπει να αποχωρήσει από την ηγεσία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης ο Στέφανος Κασσελάκης.

Βράζει ο ΣΥΡΙΖΑ: Συνεδριάζει εκτάκτως τη Δευτέρα η Πολιτική Γραμματεία

«Πρέπει να υπάρξει συνεννόηση για να πάμε συντεταγμένα μέχρι τις ευρωεκλογές, χωρίς αιφνιδιασμούς, χωρίς εγώ αποφασίζω, όπως πρέπει να είναι η λειτουργία ενός κόμματος δημοκρατικής Αριστεράς, ελπίζω να υπάρξει λύση για μια καλύτερη προοπτική μέχρι τις ευρωεκλογές. Για μετά το ξανασυζητάμε. Όλα επιτρέπονται, επιτρέπεται κάθε συζήτηση, είμαστε δημοκρατικό κόμμα», είπε. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top