Σιδηρόπουλος: Ο γιος της Παπακώστα υποψήφιος Ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ

«Θα ασχοληθώ με τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, είμαστε πίσω σε αυτό»

Τον υποψήφιο ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Κωνσταντίνο Σιδηρόπουλο φιλοξένησε το μεσημέρι της Δευτέρας 27/5 η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα». Πρόκειται για έναν μαχητή της ζωής, που διαπρέπει σε όλους τους κλάδους με τους οποίους καταπιάνεται. 

Ο Κωνσταντίνος Σιδηρόπουλος είναι γιος της πρώην βουλευτή, Κατερίνας Παπακώστα η οποία σε παλαιότερη εκπομπή είχε μιλήσει για την πάθησή του που τον καθήλωσε σε αναπηρικό αμαξίδιο. 

Κασσελάκης: «Στερεότυπο ότι ένας Αριστερός δεν μπορεί να πλουτίσει»

«Ο Κωνσταντίνος γεννιέται μια χαρά, μεγαλώνει κανονικά. Κάποια στιγμή καταλάβαμε ότι έχει κινητικές δυσκολίες, τις οποίες αποδεχθήκαμε όλοι. Έχανε δυνάμεις και καθηλώθηκε», είχε παει η πρώην βουλευτής. 

Ο κ. Σιδηρόπουλος είναι διδάκτωρ Βιολογίας, μέλος του Σωματείου Ατόμων με Νευρομυϊκές παθήσεις, ζωγράφος, στιχουργός και ποιητής και το λαμπρό του μυαλό είναι κάτι που κερδίζει όλους όσοι τον γνωρίζουν. 

Μιλώντας στην εκπομπή, αναφέρθηκε στις σπουδές και το βιβλίο που έχει γράψει, ενώ αποκάλυψε ότι δεν είχε ενημερώσει τη μητέρα του για την υποψηφιότητα του στις Ευρωεκλογές. 

«Είναι μια δύσκολη εκλογική διαδικασία, είναι κουραστική, αλλά είναι θετικά τα συναισθήματα για μένα», λέει ο ίδιος με όρεξη να δικαιώσει όσους του χαρίσουν την ψήφο τους.

Τέμπη: Στη Βουλή η δικογραφία από τη μήνυση συγγενών των θυμάτων

«Θέλω να ασχοληθώ με τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, τα ΑμεΑ και την προσβασιμότητα. Γενικά, σαν χώρα, είμαστε πίσω σε όλα αυτά», καταλήγει. 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top