Φλώρος: Υπάλληλος καταστημάτων, ναύτης και διανομέας πριν τη Βουλή  

  Τι αναφέρει ο βουλευτής στο απολογητικό υπόμνημα για το επεισόδιο  

Τι ισχυρίστηκε στο απολογητικό του υπόμνημα ο ανεξάρτητος βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος, ενώπιον του ανακριτή, μετέδωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star η δικαστική  συντάκτρια Άννα Σταματιάδου, η οποία ήταν στην Ευελπίδων.  

Eλεύθερος ο Κωνσταντίνος Φλώρος: «Ενήργησα με το συναίσθημα»

Όπως ανέφερε, στο υπόμνημά του αρχικά ο βουλευτής εξηγεί πως πρόκειται για ένα ατυχές περιστατικό, μια προσωπική διένεξη μετά τις ύβρεις που άκουσε από τον κ. Γραμμένο, όπως υποστηρίζει, ενώ εμφανίζεται μετανιωμένος, λέγοντας πως αν γύριζε τον χρόνο πίσω θα είχε λειτουργήσει με ψυχραιμία. 

Ποινική δίωξη για κακούργημα ασκήθηκε στον βουλευτή Κ. Φλώρο 

Στην προσπάθειά  του να δείξει στις ανακριτικές αρχές ότι δεν είναι βίαιος και πως έχει καλό χαρακτήρα, αναφέρεται σε άγνωστες πτυχές της ζωής του, από το διαζύγιο των γονιών του και τα δύσκολα χρόνια, μέχρι τη θητεία του ως ναύτης,  αλλά και το γεγονός ότι εργάστηκε ακόμη και ως «ντελιβεράς» για να τα βγάλει πέρα. 

Ποινική δίωξη για κακούργημα ασκήθηκε στον βουλευτή Κ. Φλώρο 

Ο κ. Φλώρος δίνει με διευθύνσεις και ονόματα τις δουλειές που έκανε σε καταστήματα τεχνολογίας πριν εκλεγεί βουλευτής, τονίζοντας πως δεν έχει απασχολήσει ποτέ τις αρχές και ότι δεν έχει κατηγορηθεί ούτε για παράβαση ΚΟΚ.

Όσο για τον χαρακτήρα του, υποστηρίζει: «Δεν υπήρξα εριστικός, με όλους τους βουλευτές παρά το χάσμα έχω άριστες σχέσεις».  


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top