Eλεύθερος ο Κωνσταντίνος Φλώρος: «Ενήργησα με το συναίσθημα»

Απαγορεύεται να πλησιάζει τον Γραμμένο σε απόσταση μικρότερη των 50 μέτρων

Βίντεο από το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε μετά την απολογία του στον ανακριτή για τον ξυλοδαρμό στη Βουλή ο ανεξάρτητος βουλευτής που είχε εκλεγεί πέρυσι με τους Σπαρτιάτες, Κωνσταντίνος Φλώρος.

Έφτασε στον ανακριτή ο Κωνσταντίνος Φλώρος – Κατηγορείται για κακούργημα

Σύμφωνα με όσα δήλωσε η δικηγόρος του μετά την απόφαση, ο κ. Φλώρος δε θα μπορεί να πλησιάσει τον κ. Γραμμένο στα 50 μέτρα: 

Γραμμένος στο Star: Δέχθηκα γροθιές, με έπιασε από το λαιμό και με έσυρε  

«Ο κύριος Φλώρος αφέθηκε ελεύθερος. Δεν επιβλήθηκε κάποιος τυπικός περιοριστικό όρος. Επειδή όμως είναι εν ενεργεία βουλευτές, του επιβλήθηκε ο όρος να μην πλησιάζει τον Κύριο Γραμμένο στα 50 μέτρα».

Σύμφωνα με πληροφορίες της Άννας Σταματιάδου στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star, ο κ. Φλώρος υποστήριξε στον ανακριτή ότι δεν προκάλεσε εκείνος τον Βασίλη Γραμμένο, ο οποίος εξύβρισε τη μητέρα του και αυτός αντέδρασε. Ισχυρίστηκε ακόμα ότι τον έσπρωξε, ότι δεν τον χτύπησε και ότι αν μπορούσε να γυρίσει πίσω τον χρόνο, θα λειτουργούσε πιο ψύχραιμα.

«Ως γιος εκείνη τη στιγμή θεώρησα ότι έπραξα σωστά. Ενήργησα με το συναίσθημα», είπε μεταξύ άλλων ο Κωνσταντίνος Φλώρος μιλώντας στους δημοσιογράφους.

Κωνσταντίνος Φλώρος

Πατέρας Φλώρου: «Ο κ. Γραμμένος είναι "μανούλα" να γίνεται από θύτης... θύμα»

Νωρίτερα, ο πατέρας του κ. Φλώρου ο οποίος έφτασε στα δικαστήρια για να συμπαρασταθεί στον γιο του, υπονόησε για τον κ. Γραμμένο ότι θυματοποιήθηκε.

«Δε γρονθοκοπήθηκε ποτέ (σ.σ. Γραμμένος). Η ουσία είναι ότι για ένα ζήτημα μεταξύ εμού και του Βελόπουλου, στήσανε αυτή την παγίδα στο παιδί μου. Ο κ. Γραμμένος είναι "μανούλα", από θύτης να γίνεται θύμα. Ξέρει kick boxing, ξέρει πολεμικές τέχνες... Να τον πιάσει από τον γιακά ένας βουλευτής και να ξαπλώσει κάτω σαν μπαλαρίνα που έχασε την πιρουέτα της και να ξαπλώσει κάτω».

Ο κ. Γραμμένος ισχυρίστηκε στην αστυνομία ότι δέχθηκε επίθεση από τον κ. Φλώρο με σκοπό να τον εμποδίσει να ασκήσει τα καθήκοντά του ως βουλευτής. «Εξαιτίας του τραυματισμού δεν κατέστη δυνατώ να ψηφίσω», είπε.

Ο Βασίλης Γραμμένος μιλά στο Star για το ξύλο στη Βουλή
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top