Έφτασε στον ανακριτή ο Κωνσταντίνος Φλώρος – Κατηγορείται για κακούργημα

Πέρασε τη νύχτα στα κρατητήρια

Την πόρτα του ανακριτή πέρασε για να απολογηθεί ο ανεξάρτητος βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος, μετά από την επίθεση που εξαπέλυσε εναντίον του βουλευτή της Ελληνικής Λύσης, Βασίλη Γραμμένου μέσα στη Βουλή

Κωνσταντίνος Φλώρος

Ο κ. Φλώρος πέρασε τη νύχτα στα γραφεία της Κρατικής Ασφάλειας στη ΓΑΔΑ, ενώ η εισαγγελία του άσκησε κακουργηματική ποινική δίωξη για βιαιοπραγία κατά βουλευτή κατά την άσκηση των καθηκόντων του. Σύμφωνα με τον ποινικό κώδικα κινδυνεύει με έως και δέκα χρόνια κάθειρξη.

Γραμμένος στο Star: Δέχθηκα γροθιές, με έπιασε από το λαιμό και με έσυρε  

Μετά το πρωτοφανές περιστατικό που είχε σαν αποτέλεσμα τον τραυματισμό του κ. Γραμμένου, ο Πρόεδρος της Βουλής, Κωνσταντίνος Τασούλας ενεργοποίησε την αυτόφωρη διαδικασία για διάπραξη κακουργήματος κι έτσι συνελήφθη ο ανεξάρτητος βουλευτής. 

ξύλο στη Βουλή Κωνσταντίνος Φλώρος 1

Ο κ. Τασούλας έκανε λόγο για «κτηνώδη συμπεριφορά», για την οποία ο Κανονισμός της Βουλής δεν έχει προβλέψει, προϊδεάζοντας για αλλαγές. 

Ποινική δίωξη για κακούργημα ασκήθηκε στον βουλευτή Κ. Φλώρο 

Όπως έγινε γνωστό, ο βουλευτής της «Ελληνικής Λύσης» έχει κάταγμα στη μύτη, διάστρεμμα στη γνάθο και τραυματική ρήξη συνδέσμου του καρπού και του πήχη. Οι γιατροί του συνέστησαν ξεκούραση και του χορήγησαν αναρρωτική άδεια δέκα ημερών. 

Ξύλο στη Βουλή Κωνσταντίνος Φλώρος 2

Παρ’ όλ’ αυτά ο Κωνσταντίνος Φλώρος υποστηρίζει ότι δέχθηκε χυδαία λεκτική επίθεση από τον κ. Γραμμένο και αμύνθηκε, όταν εκείνος τον έσπρωξε. 

Στη ΓΑΔΑ ο Φλώρος μετά τη σύλληψη - Τι δήλωσε βουλευτής αυτόπτης μάρτυρας

Η δικηγόρος του, Βάσω Πανταζή μίλησε για «δικαιολογημένη αγανάκτηση» κι έκανε λόγο για «νομική υπερβολή» επί ενός ατυχούς προσωπικού περιστατικού. 

Ξύλο στη Βουλή Κωνσταντίνος Φλώρος 3

Ξυλοδαρμός στη Βουλή: «Μου έβρισε τη μητέρα και αμύνθηκα, δε μετανιώνω»

Πάντως, το πρωτοφανές αυτό περιστατικό θεωρείται ότι είναι το αποτέλεσμα μιας κόντρας που μαίνεται εδώ και καιρό ανάμεσα στον πρόεδρο της «Ελληνικής Λύσης» Κυριάκο Βελόπουλο και τον πατέρα του κ. Φλώρου, ο οποίος και τον έχει μηνύσει, κατηγορώντας τον ότι κρύβεται πίσω από ανώνυμους λογαριασμούς στο Twitter που τον υβρίζουν. 

Δείτε το μεσημεριανό δελτίο του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top