ΝΔ: Διαγράφεται ο Ταμήλος για δηλώσεις για τα θύματα των Τεμπών

«Δεν θα πάρουν μαντήλια να κλαίνε όλα τα Τρίκαλα» δήλωσε 

Διαγράφεται από μέλος της Νέας Δημοκρατίας ο πρώην βουλευτής Τρικάλων του κόμματος, Μιχάλης Ταμήλος, μετά τις δηλώσεις του  που εκλήφθηκαν ως προσβλητικές για τις οικογένειες των θυμάτων του δυστυχήματος των Τεμπών.    

Τρίκαλα: 57 τριαντάφυλλα για τα θύματα των Τεμπών στην παρέλαση

«Με αφορμή το γεγονός, ξέρεις πόσοι Τρικαλινοί πέθαναν το 2023; 1977 Τρικαλινοί απεβίωσαν εντός του 2023. Μεταξύ των οποίων ήταν και τα τρία παιδιά. Δεν θα πάρουν μαντήλια να κλαίνε όλα τα Τρίκαλα επειδή 1977 Τρικαλινοί πέθαναν…Η ζωή συνεχίζεται. Ο καθένας έχει τα προβλήματά του. Ψάχνει να βρει δουλειά … Ο άλλος, του σκοτώνουν το παιδί τη γυναίκα κτλ, θα πάει ο ίδιος στις αρμόδιες υπηρεσίες, στα δικαστήρια εκεί που πρέπει. Δεν μπορεί να επιβάλλεις στην κοινωνία να υποφέρει για σένα. Υπάρχει ζωή για τους άλλους…όλα τα Τρίκαλα ασχολούνται με το θέμα αυτό;» δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Ταμήλος προκαλώντας έντονες αντιδράσεις.  

Ο πρώην βουλευτής σχολίασε και την πρόταση μομφής στη Βουλή, την οποία χαρακτήρισε «θέατρο εντυπώσεων», αναφέροντας επίσης: 
«Καμιά οικογένεια δεν θα τη σώσει ο Μητσοτάκης, ο Ανδρουλάκης κανένας… Μόνοι οι συγγενείς θα πρέπει να βγάλουν το φίδι από την τρύπα. Θα τελειώσει κι αυτό και η ζωή συνεχίζεται… σιγά τώρα την πρόταση μομφής».  

Βουλή: Υποβλήθηκε η πρόταση μομφής – Ξεκινά άμεσα η συζήτηση 

Η Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας

Στην ανακοίνωσή της η ΝΔ αναφέρει για τη διαγραφή του Μ. Ταμήλου: 
 
«Με απόφαση της Γραμματέως της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Μαρίας Συρεγγέλα, διαγράφεται από μέλος της Νέας Δημοκρατίας ο Μιχαήλ Ταμήλος. Οι δηλώσεις του δεν συνάδουν με τις αρχές και τις αξίες μας και δεν έχουν καμία θέση στο κόμμα μας».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top