Βουλή: Υποβλήθηκε η πρόταση μομφής – Ξεκινά άμεσα η συζήτηση 

Τι είπε ο Ν. Ανδρουλάκης και τι απάντησε ο Μ. Βορίδης    

Βουλή: Υποβλήθηκε η πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης (Video Τηλεόραση Βουλής)  

Ξεκινά άμεσα στη Βουλή, στις 7 μ.μ. σήμερα το βράδυ όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Βουλής Κωνσταντίνος Τασούλας, η συζήτηση της πρότασης δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης, μετά το δημοσίευμα για το ζήτημα των Τεμπών και της ηχογραφημένης συνομιλίας που δόθηκε στη δημοσιότητα.   

Τέμπη: Σε θέση μάχης κυβέρνηση κι αντιπολίτευση για την πρόταση μομφής

«Η κυβέρνηση της ΝΔ έχει κάνει συνήθειά της τη συστηματική υπονόμευση του κράτους δικαίου. Πληρώνουμε το ίδιο, διαφθορά, συγκάλυψη, ατιμωρησία. Σε κάθε σκάνδαλο, σε κάθε ατιμωρησία, η πολιτική σας επιλογή είναι να κρύβετε την αλήθεια. Είναι πολιτική σας επιλογή η ατιμωρησία, η συγκάλυψη, απαξιώνοντας στα μάτια της κοινωνίας μας την πολιτική»,  ανέφερε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης, ξεκινώντας την ομιλίας του για την κατάθεση της πρότασης δυσπιστίας, με την οποία έχει συνταχθεί και οι ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Νέα Αριστερά και Πλεύση Ελευθερίας.      

«Τι είναι εκείνο που αλλάζει, γιατί δεν το κάνατε με όλα τα στοιχεία που υπήρχαν το προηγούμενο διάστημα; Το δημοσίευμα του «Βήματος», δηλαδή υλικό που βρίσκεται στον ανακριτή και έχει παιχτεί στη δημόσια τηλεόραση» απάντησε εκ μέρους της κυβέρνησης ο Υπουργός Επικρατείας Μάκης Βορίδης, ο οποίος απευθυνόμενος στον κ. Ανδρουλάκη υποστήριξε: «Είστε εντολοδόχος συγκεκριμένων εκδοτικών συμφερόντων». 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top