Τέμπη: Σε θέση μάχης κυβέρνηση κι αντιπολίτευση για την πρόταση μομφής

Κατατίθεται αύριο από το ΠΑΣΟΚ

Σε θέσεις μάχης μπαίνουν η κυβέρνηση και τα κόμματα της αντιπολίτευσης, ενόψει της πρότασης μομφής που αναμένεται να υποβληθεί αύριο, Τρίτη, στη Βουλή με πρωτοβουλία του ΠΑΣΟΚ και φόντο τα περί κυβερνητικής μονταζιέρας στα ηχητικά των Τεμπών

Ο Ν. Ανδρουλάκης καλεί τα κόμματα να καταθέσουν πρόταση δυσπιστίας

Το αίτημα θα στηρίξουν σίγουρα οι 32 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, οι 36 του ΣΥΡΙΖΑ, οι 11 της Νέας Αριστεράς και οι 6 της Πλεύσης Ελευθερίας.

Πρόταση Μομφής: Η κυβέρνηση καταγγέλλει εξωθεσμικά συμφέροντα

Η κυβέρνηση, πάντως, με εντολή Μητσοτάκη από τον Καναδά κλιμακώνει τη ρητορική της και μιλά για εξωθεσμικά κέντρα που απεργάζονται τη φθορά της. 

Π. Μαρινάκης: Καλοδεχούμενη η πρόταση δυσπιστίας, αν κατατεθεί

Από το Μόντρεαλ ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε στην ποιότητα του πολιτικού διαλόγου, ως έμμεσο σχόλιο για την εσωτερική πολιτική σύγκρουση. 

«Ο πολιτικός διάλογος σήμερα μπορεί να γίνει τόσο διχαστικός, τόσο διαβρωτικός, που δυσκολευόμαστε να αναγνωρίσουμε την άλλη άποψη, να προσεγγίσουμε την άλλη πλευρά, να διαμορφώσουμε συναίνεση», δήλωσε ο πρωθυπουργός.

Την Τρίτη θα καταθέσει την πρόταση δυσπιστίας το ΠΑΣΟΚ

Μένει να φανεί, αν ο κ. Μητσοτάκης με την επιστροφή του θα αποφασίσει να μετατρέψει την πρόταση δυσπιστίας σε ψήφο εμπιστοσύνης. 

Ο ΣΥΡΙΖΑ, πάντως, επιμένει σε εκλογές με ξένους παρατηρητές, με τον Χρήστο Σπίρτζη να διαχωρίζει τη θέση του. 
Σπίρτζης: «Βαριά υπερβολική η τοποθέτηση του κ. Κασσελάκη»

«Ήταν μια βαριά υπερβολική τοποθέτηση του κ. Κασσελάκη. Αλλά από την άλλη και αυτά που έχουν γίνει είναι επίσης βαριά», δήλωσε στον ΣΚΑΪ. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top