Ο Ν. Ανδρουλάκης καλεί τα κόμματα να καταθέσουν πρόταση δυσπιστίας

Πολιτική αντιπαράθεση για τις αποκαλύψεις για τα Τέμπη

Σε αντιπολιτευτικό μέτωπο για την κατάθεση πρότασης δυσπιστίας  καλεί ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης τα κόμματα της Αντιπολίτευσης, μετά από το δημοσίευμα του Βήματος για αλλοίωση στοιχείων σχετικά με την τραγωδία στα Τέμπη

Τέμπη: Δημοσίευμα αποκαλύπτει αλλοίωση στοιχείων για την τραγωδία

Η πρόταση του Νίκου Ανδρουλάκη απευθύνεται σε όλα, όπως αναφέρει, «τα κόμματα του δημοκρατικού τόξου», ζητώντας «να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων».

Τέμπη: Πυκνώνουν τα «σύννεφα» για τον πρώην Υπουργό  Κ. Καραμανλή  

Σύμφωνα με πληροφορίες το αίτημα δυσπιστίας θα κατατεθεί την ερχόμενη Τρίτη 26 Μαρτίου από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ. 

Ολόκληρη η δήλωση του Νίκου Ανδρουλάκη

Η δήλωση του Νίκου Ανδρουλάκη έχει ως εξής: 

«Οι σημερινές αποκαλύψεις αποδεικνύουν ότι το έγκλημα των Τεμπών είναι ένα διαρκές έγκλημα.

Τέμπη: «Για μένα δικαίωση θα είναι...» - Συγκλονίζει ο 21χρονος Δημήτρης

Είναι εξοργιστικό ότι την ώρα που 57 άνθρωποι έχασαν με άδικο και τραγικό τρόπο τις ζωές τους, την ώρα που θρηνούσαν οι οικογένειες τους και εκατομμύρια Έλληνες σκέπτονταν ότι στο μοιραίο τρένο θα μπορούσαν να είναι τα δικά τους παιδιά, κάποιοι είχαν την προτεραιότητα να αφαιρέσουν συνομιλίες του επίμαχου σταθμάρχη, να τις χαλκεύσουν και να τις διοχετεύσουν σε φιλικά μέσα για να ενισχύσουν το αφήγημα περί ανθρώπινου λάθους.

Κι όλα αυτά πριν τις παραλάβει η Αστυνομία και η Δικαιοσύνη. Απέναντι μας έχουμε μια αδίστακτη αγέλη εξουσίας, που καταπατά ανθρώπινα δικαιώματα και υπονομεύει το κράτος δικαίου. Γι’ αυτό υπάρχει μόνο ένας δρόμος: η πρόταση δυσπιστίας. Αναλαμβάνω τη θεσμική πρωτοβουλία και καλώ όλα τα κόμματα του δημοκρατικού τόξου να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων».

Νέα Αριστερά: «Θα στηρίξουμε την πρόταση δυσπιστίας προς την κυβέρνηση - Δεν πάει άλλο»

H Νέα Αριστερά θα στηρίξει την πρόταση δυσπιστίας που ανακοίνωσε ότι θα καταθέσει το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ προς την κυβέρνηση.

Ειδικότερα η Νέα Αριστερά αναφέρει σε ανακοίνωσή της:

«Η Nέα Aριστερά στις 6 Μαρτίου κάλεσε τον ΣΥΡΙΖΑ, το ΠΑΣΟΚ, το ΚΚΕ και την Πλεύση Ελευθερίας στην από κοινού κατάθεση πρόταση δυσπιστίας στην κυβέρνηση. Επέλεξαν για μικροκομματικούς λόγους να απορρίψουν την πρόταση αυτή. Σήμερα, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επαναφέρει την πρόταση της Νέας Αριστεράς. Εμείς δεν κάνουμε παιχνίδια.

Το δήλωσε σήμερα νωρίς το πρωί ο πρόεδρος της ΚΟ της Νέας Αριστεράς, Αλέξης Χαρίτσης: Η κυβέρνηση πρέπει να φύγει. Η παραμονή της αποτελεί όνειδος για τη δημοκρατία. Η Νέα Αριστερά θα στηρίξει την πρόταση δυσπιστίας προς την κυβέρνηση. Δεν πάει άλλο».

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top