Επίθεση στον Στ. Κυμπουρόπουλο μετά από ανάρτηση για τα Τέμπη

Π. Μαρινάκης: Χυδαία και ρατσιστική η επίθεση

Αρνητική εντύπωση προκαλεί η ανοίκεια επίθεση που δέχθηκε - μέσω των social media  ο Eυρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Στέλιος Κυμπουρόπουλος, με αφορμή τις απόψεις που εξέφρασε σε ανάρτησή του για το θέμα των Τεμπών. 


Τέμπη: «Όσοι φταίνε, θα πληρώσουν», λέει η Εισαγγελέας Κοβέσι στο STAR

Όπως ανέφερε η Κατερίνα Τσαμούρη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, o  κυβερνητικός εκπρόσωπος έκανε λόγο για χυδαία και ρατσιστική επίθεση. Τι ήταν αυτό που είπε ο ευρωβουλευτής και ενόχλησε τόσο πολύ;  

Η ανάρτηση του Στ. Κυμποουρόπουλου που ενόχλησε κάποιους και απάντησαν με ρατσιστικά και υβριστικά σχόλια

Η ανάρτηση του Στ. Κυμπουρόπουλου που ενόχλησε κάποιους και απάντησαν με ρατσιστικά και υβριστικά σχόλια 

Δήλωσε ότι έχει εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη και  ότι αυτή η υπόθεση δεν πρέπει να έχει κομματικό πρόσημο, κάτι που έχει πει κι η ίδια η Μαρία Καρυστιανού

Καρυστιανού: «Η κυβέρνηση προσβάλει τη μνήμη των θυμάτων στα Τέμπη»

Συγκεκριμένα, ο ευρωβουλευτής της ΝΔ και του ΕΛΚ, έκανε μια ανάρτηση στο Twitter, όπου ευχαρίστησε την κυρία Καρυστιανού και τον κύριο Ασλανίδη για παρουσία τους στο Ευρωκοινοβούλιο, τονίζοντας ότι τους σέβεται. Και κάπου εκεί είπε ότι η Ελλάδα είναι ένα ευνομούμενο κράτος και ότι εμπιστεύεται το δικαστικό σώμα. 

 

Η απάντηση στην ανάρτηση ήταν ρατσιστικά σχόλια και υβριστικά τα οποία δεν μπορούν να αναπαραχθούν. Χρέωσαν στον Ευρωβουλευτή κομματική εργαλειοποίηση και διερωτήθηκαν «για ποια δικαιοσύνη μιλά;».  

Π. Μαρινάκης:  Χυδαία και ρατσιστική η επίθεση στον Στ. Κυμπουρόπουλο 

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε ότι τον χτυπούν απλώς επειδή τοποθετήθηκε με νηφαλιότητα και χαρακτήρισε τα όσα του έγραψαν «αισχρά και χυδαία».  
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top